A+ A A-

Еконт калкулатор

Speedy Цени

За нас

Добре дошли в ARMS-BG.com - електронен магазин за продукти в сферата на оръжията, ловна и тактическа екипировка и оборудване, фенери и други интересни продукти с доказано качество и произход.

Сайтът е на пазара от началото на 2010г., като от 2015г. е с нова визия и функционалности.

Ще откриете стоки подходящи както за професионалисти - пожарникари, полицаи, военни, охранители, така и за запалени планинари. При нас ще намерите най-богат избор на това, което търсите за Вашaта безопасност, оцеляване в природата, лов, развлечение и хоби.

Нашата цел е да работим професионално, да развиваме онлайн търговията в България, като предоставим конкурентни продукти с високо качество, добри цени и бързо обслужване. Опитваме се да бъдем максимално полезни за нашите клиети, като се стараем винаги да намерим и помогнем за правилния избор на продукт.

За тези години на пазара ARMS-BG.com отся и продължава да търси качеството, като се доказа и като предпочитан партньор и директен вносител на редица световно известни фирми производители.

ARMS-BG.com се управлява от фирма "Армс-Бг" ООД. Продуктите поръчани през сайта се доставят от фирмите Армс-Бг ООД и САС Тактика ЕООД.

"Армс-Бг" ООД

BG201121843

"САС Тактика" ЕООД

BG202920476

 

Ако имате въпроси или коментари, използвайте e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , GSM 0876 10 20 89 или 0888 355 009 и ще получите отговор в рамките на 24 часа.

Разчитаме на вашата активна оценка за нашия сайт arms-bg.com и продуктите предлагани от него.

Искрено ваш екипът на  ARMS-BG.com 

0888 355 009
0876 102 089
Адрес: гр. София ул. ”Цар Самуил” № 93
Работно време:
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 

Моля, телефонирайте, преди вашето посещение, за да бъдете сигурни за наличността на продукта, който Ви интересува!           

© ARMS-BG.com

 

Регистрация

User Registration