Описание

Комплектът T.A.S.K. (Tactical Apocalypse Survival Kit) е проектиран от Лански, за да послужи като основно ядро на вашата сървайвър раница. Продуктите сложени в нея са избрани да се справят с редица ситуации, включително и избягване на опасни обстоятелства и основно за оцеляване по време на различни природни бедствия или апокалипсис.
Комплектът е поместен в 20 литрова тактическа раница. Раницата разполага с удобен подплатен заден панел и подплатени презрамки; голямо основно отделение плюс преден джоб с цип; органайзър джобове; M.O.L.E. ластици за прикачане на приспособлления; регулируеми ремъци за кръста и гърдите; държач за бутилка вода; отделение за резервоар за питейна вода и компресивни презрамки за заключване на товара.

T.A.S.K. включва:
    Мултифункционална брадва: Проектирана от Лански и професионални пожарникари, за да служи като мултифункционален инструмен. Разполага с: ударен инструмент; hose ключ; ключ за газов винтил; ръкохватка не позволяваща приплъзгването и изолирана от 10 000 волтов ток; кания от естествена кожа; конструкция от 1075 стомана.
    Мултифункционални клещи: Мултифункционалният комплект на „Лански” е предназначен за използване при всякакви ситуации и условия. Той може да се използва вкъщи, навън, от туристи, ловци и всички, които имат необходимост от подобен инструмент. Солиден с много възможности, той може да се сравнява с най-качествените сгъващи се инструменти. Изработен е от неръждаема стомана с гумирано покритие при ръкохватката. Състои се от клещи с остра част за рязане на тел, ножче с гладко заточено острие и такова с назъбено, малка отвертка, средна по големина отвертка, линия, магнит, отварачка за консерви, отварачка за бутилки. Предлага се с платнен калъф.
    Нож с лесно захващане EasyGrip: Ножът е с гумирана ръкохватка, която устоява на приплъзгване дори при мокри ръце. Извивката на ръкохватката приляга на дланта перфектно и увеличава контрола. Острието на ножа е изработено от неръждаема стомана с марка 420 с неотразяващо матово покритие. Разполага с издръжлива, подсилена синтетична кания.
    Точило: PS-MED01 – Blademedic® е първото джобно точило за заточване на всички видове ножове. В състояние да се справи дори със серетирани остриета и риболовни куки с помоща на един или следните елементи:Волфрамов карбид: Само с три или четири движения и ножът е готов. Керамични пръти: Полиране до завършен край с три или четири минавания; Назъбено – керамично точило за ножове: Създадено, за да влиза и в най-малките назъбвания; Диамантена пръчка: За бързо възстановяване и поддръжка.
    Двустранно заточваща шайба: Тази двустранно заточваща шайба, в джобен размер, е идеално средство за заточване на брадви, коса, мачете, секири, лопати, белове и редица други режещи и земеделски инструменти. Тя е изключително лесна за употреба – от едната страна е пресована пясъчна повърхност за бързо заточване, а от другата – за финалното полиране на острието.
    LifeStraw® за пречистване на вода: Този мощен уред филтрира 99.9% от опасните бактерии и едноклетъчни паразити. Уреда отговаря на ЕРА стандартите за филтриране на вода! Позволява да се пие директно от езера, реки или от шише за вода, като просто сложите долната част на сламката директно във водата и отпивате. Филтрира до 264 галона (1000 литра).
    Тактически фенер: Ултра ярко LED фенерче, което е компактно и изключително издръжливо. Конструирано е от издръжлива алуминиева сплав, разполага с клипс за колан, ремък и множество настройки на светлоотдаването.
    Магнезиево огниво и ко принципа на кремъка, като при удряне на двете части произвежда искри и се използва за запалване на огън. Най-важното при него е, че работи при всякакви условия и не може да се намокри като кибрита или да се счупи като запалката.
    Тактическа гривна – паракорда: Може да се използва за изграждане на авариен подслон, поправка на екипировка, сигнализация или просто като гривна. Тя е семпла и удобна за носене. Разполага с полимерна катарама за прикрепяне към китката или екипировката.
    Мини сървайвър ръководство: Фокусира се върху основните умения, необходими за оцеляване в най-различни аварийни сценарии.

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Комплект за оцеляване T.A.S.K. Apocalypse Survival Kit Lansky”