Описание

Термо Халба за бира Stanley Adventure Vacuum Stein 0.7L / 24 унции Hammertone Black (релефно черно) с изолация запазва бирата студена и газирана. Термо халбата Stanley може да запази бирата ти студена и свежа до 7 часа. Събира 0.7л. от любимата ти напитка, което я прави перфектна за всеки пикник, разходка в природата или пътешествие. Може да задържи чай, супа или греяно вино горещи до един час. Когато е препълнена до горе с любимото ви пиво, здравата дръжка ви дава добър захват на халбата. От неръждаема стомана, водонепропусклива, лесна за носене. Термо Халбата на Stanley е създаден за дълготрайно използване с висококачествената си олекотена солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана. Съдържанието в нея също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA). Тази Термо Халба от неръждаема стомана е проектирана да се почиства лесно. Всяка част от нея може да се мие само на най-горния ред на съдомиалната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговият вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термо Халба за бира Stanley Adventure Vacuum Stein 0.7L / 24oz Hammertone Black

  • Капацитет: 0.7литра
  • Тегло: 0.36 гр.
  • Размери: 172мм х 146мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Black
  • Доживотна гаранция
 

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термо Халба за бира Stanley Adventure Vacuum Stein 0.7L / 24oz Hammertone Black”