Описание

Маслото се използва за грижа и поддръжка на нарезни и гладкоцевни оръжия. Подходящи за ловни, спортни, бойни, сигнални, антични оръжия, малък и голям калибър. Смазката прониква дълбоко в резбовите, шарнирните и щифтовите съединения на оръжието и ги смазва. Осигурява необходимото плъзгане на цялата механика на оръжието, предпазва от влага и корозия.

High Tech Aerosol – аерозолни линии, произведени в Украйна по стандарти и технология на HTA MUNICH GmbH.

Характеристики на High Tech Aerosol NEUTRAL SYNTHETIC OIL

  • Съдържание: 100 мл

USA PREMIUM QUALITY  – Най-висококачествените материали и суровини, произведени в САЩ. Компонентите се произвеждат изключително в Съединените щати, където качеството на продукта се следи внимателно на всяко ниво.

MADE SAFE NON TOXIC – Печат “MADE SAFE NON TOXIC” на продукта означава, че продуктите са направени от безопасни съставки, които практически не увреждат екосистемата и са базирани на водещи международни стандарти.

(FPSL) FOOD PROCESSING SAFE LUBRICANTS – Специални безопасни смазки за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, при използване на които по предназначение не може да се изключи технически неизбежен контакт с хранителни продукти.

OZONE FRIENDLY – Всички продукти не съдържат озоноразрушаващи компоненти, безопасни за атмосферата.

NEW TECHNOLOGY 360° – Актуализираната технология ви позволява да пръскате пръскачката във всяка позиция (с главата надолу). Това създава комфорт и лекота на използване.

Видео

Допълнителна информация

Производител

видео:

https://www.youtube.com/watch?v=RsOZyYf1dTU

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Неутрална синтетична смазка HTA NEUTRAL SYNTHETIC OIL 100 мл”