Подкалибрен ловен патрон DDupleks Hexolit 32 Magnum – 12/76

4.70 лв.

Тези продукти не могат да бъдат поръчвани онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в гр. София ул. ”Цар Самуил” № 93"!

Код: ML06 Категория:

Описание

Подкалибрен ловен патрон DDupleks Hexolit 32 Magnum – 12/76

Тегло на куршума: 32.0 g / 495 gr

Дулна скорост: 425 m/s / 1410 fps

Дулна Енергия: 2890 J / 2030 fp

Куршум с огромен ударен ефект. Когато удря тялото, предната част на куршума моментално експанзира от 18,5мм до 36-38мм в диаметър! Това е най-големия диаметър на куршумена експанзия постигнат някога! Прави входна рана от 3,5 см в диаметър, удря мощно с цялата си експанзивна зона и вътре в тялото се разделя на 6 отделни и симетрични „стружки“. „Конусът“ от стружки причинява постепенно разширяваща се зона на увреждания. Обединения ефект от хидродинамичната и пневматична шокова вълна вътре в тялото, заедно с вредата от стружките осигуряват уникален и незабавен стоп ефект с куршума Хексолит 32, който осигурява добри резултати дори и при недобре попадения.

Основни предимства:

  • Максимален енергиен трансфер в момента на удара
  • Предната част на куршума експанзивност до 36мм в диаметър в първия момент на удара
  • Пневматична и хидродинамична шокова вълна върху вътрешните органи
  • Постепенно разширяващ се „конус“ от частици, предизвикващи сериозни увреждания
  • Голяма входна рана осигуряваща големи и масивни следи от кръв
  • Намалена възможност за рикошет
  • Безоловен
  • Минимално триене в цевта
  • Може да се използва с всякакви шокове
  • Най-висока точност при 1мм шок

hexolit32mazs

Начин на действие:

Хексолит 32 е създаден, чрез модифицирането на куршума Дупо 28. По време на няколко ловни сезона, са правени проведени проучвания върху куршума, неговия резултат от удара и смъртоносните му ефекти. Като резултат е открит разрушителния ефект и силата на оформящия се конус от стружки. Когато се разпръсва предната част на куршума Хексолит 32 причинява мощен, двоен удар. В случай на недобър изстрел, шестте стружки и главното монолитно тяло пак осигуряват екстензивна смъртоносна вреда. Някои от стружките достигат жизнено-важни органи и осигуряват животното да остане на място. Три от стружките обикновено пробиват нагоре и увреждат гръбнака и нервите около него, което парализира животното и намаля възможността му за движение. Въпреки широката входна рана Хексолит 32 не причинява екстензивна вреда на месото на дивеча. Комбинираният и мощен ударен ефект спира сърдечните функции и кръвоносната система толкова бързо, че обикновено няма кръвоизливи създадени от неточни попадения от куршуми от карабина. Благодарение на точността и ефективността си, Хексолит е най-ефикасният възможен куршум на пазара. Безупречното качество на куршума задоволяват изискванията и на най-капризните ловци.

Shema_hexolit

Видео

Допълнителна информация

Производител

Калибър

12

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Подкалибрен ловен патрон DDupleks Hexolit 32 Magnum – 12/76“

Добавихте следния продукт в количката: