Препоръчан

Въздушен пистолет за самозащита Umarex GLOCK 17 Gen5 T4E .43 Paintball CO₂ < 5.0 J

589.00 лв.

Тези продукти не могат да бъдат поръчвани онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в гр. София ул. ”Цар Самуил” № 93"!

Код: 211.00.00 Категории: ,

Описание

Umarex обявява дебюта на първия официално лицензиран маркиращ пистолет GLOCK T4E за ентусиасти на пейнтбол. Играчите вече могат да изпитат съвършенството на реплика на GLOCK от .43 калибър. Изцяло новият модел е автентичен аналог на GLOCK 17 Gen5 и е съвместим с пълната гама от типични за GLOCK аксесоари. Произведен в Германия от първокласни материали. Пълнител за 8 патрона. Рутинното боравене и интуитивната работа са от съществено значение за точността. С прецизни размери, пистолетът GLOCK 17 Gen5 T4E ви осигурява познато боравене и позволява на операторите да избират от широка гама аксесоари и приставки на пазара, направени за неговия боен аналог GLOCK. CNC-обработен алуминиев блок (AW 7075), мощен  блоубек и първокласна изработка. Характерни за Gen5 функции. като двустранна затворна задръжка, набраздена предна част на блока, реверсивно копче за освобождаване на пълнителя и безопасност на спусъка допринасят за автентичен външен вид и гарантират добро управление. Полимерната рамка побира оригинални приставки за ръкохватката, задният мерник е съвместим с тунинг части на пазара на аксесоари GLOCK, а изключително строги производствени допуски гарантират сигурно прилягане в повечето стандартни кобури от производители като Blackhawk, Safariland, GLOCK и др.

Характеристики на Въздушен пистолет за самозащита Umarex GLOCK 17 Gen5 T4E .43

  • Мощност: повече от 5 джаула
  • Калибър: .43
  • Дължина: 202 мм
  • Тегло: 703гр
  • Източник на енергия: CO2
  • Капацитет на пълнителя: 8
  • Муниции

Видео

Допълнителна информация

Производител

Калибър

10.9/.43

Вид

Газ CO2

видео

https://www.youtube.com/watch?v=DlSzCm254ys,https://www.youtube.com/watch?v=D18QUpaVh7o,https://www.youtube.com/watch?v=uttdpKNJGI4

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Въздушен пистолет за самозащита Umarex GLOCK 17 Gen5 T4E .43 Paintball CO₂ < 5.0 J“

Добавихте следния продукт в количката: