Описание

Отоплител за тяло – Body Warmer Thermopad – Германия е много популярен продукт в цял свят.  Затопля тялото, облекчава мускулни или ревматични болки. Body Warmer е тънък, със заоблени ъгли и защитно залепващо фолио. Залепва се под връхните дрехи и затопля мястото, което искате. Предназначен за еднократна употреба, отдават топлина в продължение на 12 часа. Съдържа само натурални съставки, напълно безвреден, без мирис и щадящ околната среда. Полезен аксесоар за всички практикуващи активни дейности навън в студеното време. Добре е да ги имате в раницата или автомобила в случай на нужда. Предлага се в разфасовка от 1 отоплител в пакет.

Начин на употреба:
– Отворете пакета и извадете отоплителя;
– Активира се при контакт с въздуха, затопля се след няколко минути след отваряне на опаковката и достига максимална температура от 63 градуса. Поддържа средна температура от 53 градуса в продължение на 12 часа;
– Премахнете защитното фолио и залепете на желаното място.

Указания за безопасност:
Избягвайте пряк контакт с кожата – не залепвайте директно върху кожата. Не са подходящи за медицински цели и не трябва да се използват върху подутини, рани, измръзвания, отворени кожни лезии и чувствителна кожа. Не са подходящи за деца под 6-годишна възраст. Да не се използват за притопляне на ястия и по време на сън. Да не се загряват повторно – само за еднократна употреба! Ако топлината е непоносима или има кожни раздразнения, парене или подуване трябва веднага да се преустанови употребата им. Да не се пробиват, нарязват или изгарят, дори след употреба. При вдишване или кожен контакт може да предизвика дразнене на дихателните пътища или кожата.


Състав:
– Желязо на прах;
– Сол;
– Активен въглен;
– Вода;
– Вермикулит. 

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Отоплители за тяло Thermopad 12 часа – Body Warmer Thermopad”