BCB Таблетки за пречистване на вода

Описание

Таблетките за пречистване на вода Aquatabs® е таблетка, която се добавя към питейна вода, за да убие повечето вредни микроорганизми. Таблетката се разтваря в рамките на минути и дезинфекцира водата в рамките на 30 минути.

Таблетките Aquatabs® се предлагат в размер на таблетки 8,5 mg, 1 таблетка е подходяща за 1 литър . Таблетките са представени в блистери от 10 таблетки с срок на годност 5 години.

Aquatabs ще доведе до 99,9999% намаление на бактериите, 99,99% намаление на вирусите и 99,9% намаляване на кисти (Giardia) в рамките на 30 минути, когато се използва в не-мътна вода

Начин на употреба и дозировка
Всяка таблетка се разтваря в определен обем вода според схемата на дозировката
Aquatabs® трябва да се използва с бистра вода. Ако водата, която ще се третира, е мътна / мътна, тогава тя трябва първо да се филтрира през кърпа, докато стане бистра. Ако водата, която се третира, се консумира от известен източник (като например с битово водоснабдяване), тогава може да се използва дозировка с нисък риск. Във всички останали ситуации трябва да се използва дозата с висок риск.
Уверете се, че таблетката е диспергирана (чрез кратко разклащане на съда или смесване). Изчакайте 30 минути, за да работи дезинфекцията и тогава водата е безопасна за пиене. Не поглъщайте таблетката.
Цени:
2 опаковки по 50 таблетки – 15 лв
1 опаковка по 50 таблетки – 8 лв
1 блистер с 10 таблетки – 2.5 лв

 

 

 

 

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Добавихте следния продукт в количката: