Еърсофт екипировка – какво означава „еърсофт“?

Виж повече
Еърсофт екипировка 1 - пистолет
Еърсофт екипировка – научете повече!

 

Преди да поговорим за това каква точно еърсофт екипировка ви е необходима, нека да изясним значението на понятието „еърсофт“. С това понятие се обозначават симулации на военни и полицейски действия, като целта е изградената при въпросните симулации среда да е максимално близка до реалната такава. Еърсофт игрите се зараждат в Япония след Втората световна война и постепенно се разпространяват по цял свят като предпочитано спортно хоби. В рамките на една еърсофт симулация могат да се разиграят най-различни сценарии – започвайки от обсади и превземания на сгради и стигайки до организиране на засади, както и на боеве в градски условия. По-надолу ще разберете каква еърсофт екипировка ви е нужна, за да бъдете в пълна безопасност по време на въпросните симулации. Освен това ще изясним защо закупуването на еърсофт екипировка от онлайн магазин Arms-bg.com е най-добрата за вас опция на пазара.

 

 

Каква еърсофт екипировка ви е необходима?

Еърсофт екипировка 2
Еърсофт екипировка – избрете Arms-bg

Набавянето на необходимата еърсофт екипировка е важно не само от гледна точка на ефективното ви и пълноценно участие в симулацията, но и във връзка с гарантирането на вашето лично здраве и безопасност. Няколко са основните групи артикули, от които се състои стандартната еърсофт екипировка. Ето кои са те:

 

  • еърсофт екипировка: реплики на оръжия – ще започнем представянето на стандартната еърсофт екипировка с използваните по време на симулациите реплики на оръжия. По своята същност това са имитации на истински оръжия, като в основата на механизма им стоят електрически мотор и акумулаторна батерия. Посредством въздух от бутало или пък газ под налягане се изстрелват пластмасови топчета, чийто диаметър е 6 мм. Практиката за употребата на въпросните топчета е въведена с оглед гарантирането на безопасността на всички участници в симулацията.
  • еърсофт екипировка: защитни материали – въпреки че при симулацията се изстрелват само и единствено пластмасови топчета (наричани още сачми), част от вашата екипировка трябва да са и определени защитни материали. Минималният набор от защитни материали, който задължително трябва да бъде добавен към съответната еърсофт екипировка, са маските за лице, вклчващи и защита на очите. По ваше желание също така можете да си вземете каска, както и ръкавици, за да бъде защитата ви на най-високо ниво.
  • еърсофт екипировка: аксесоари за оръжия – хубаво е към вашата еърсофт екипировка да добавите аксесоари, които биха ви помогнали и улеснили доста по отношение на редовната употреба на репликите на оръжия. В това число аксесоари за пренасяне на съответните реплики, за поддържането им в отлично състояние, за по-прецизно прицелване и стрелба, и т.н.
  • еърсофт екипировка: амуниции – както истинските оръжия, така и техните реплики, които се използват в симулациите, имат нужда от презареждане след стрелба. Така че задължителна част от вашата еърсофт екипировка трябва да бъдат амунициите. Във всяка една симулация обикновено се разиграват различни ситуации и се осъществяват многократни стрелби. В този смисъл при подготвяне на необходимата ви еърсофт екипировка се снабдете с достатъчно количество амуниции, за да сте сигурни, че ще можете да участвате пълноценно в рамките на цялата симулация.
  • еърсофт екипировка: дрехи – важен е въпросът какви дрехи да подберете в своята еърсофт екипировка. Съветът ни към вас е от една страна да се насочите към дрехи, които са устойчиви, комфортни и ви дават достатъчно свобода по време на движение. От друга, е необходимо въпросните дрехи, които ще са част от подбраната еърсофт екипировка, да покриват максимална част от тялото ви, за да бъде то защитено от нежелани инциденти в рамките на симулациите, както и от главните атмосферни фактори.
  • еърсофт екипировка: допълнителни принадлежности – към вашата еърсофт екипировка е възможно да се добавят и някои допълнителни принадлежности, които ще ви бъдат полезни. Като примери за такива допълнителни принадлежности, съставляващи част от въпросната еърсофт екипировка, ще посочим храна, вода, бинокъл, компас и др.

 

 

Защо да закупите еърсофт екипировка от онлайн магазин Arms-bg.com?

Еърсофт екипировка 3 - маска
Еърсофт екипировка – свържете се с нас!

В нашата онлайн платформа Arms-bg.com можете да откриете първокласна еърсофт екипировка. Предлагаме ви разнообразни артикули от тази категория, които ще ви помогнат да бъдете максимално подготвени за предстоящата симулация на военни или полицейски действия. Вижте няколко основателни причини да закупите еърсофт екипировка именно от онлайн магазин Arms-bg.com:

 

Еърсофт екипировка от онлайн магазин Arms-bg.com: Високо качество – ние от онлайн магазин Arms-bg.com ви предлагаме само и единствено еърсофт екипировка от най-високо качество. Дрехи и оборудване, които са същите като тези, използвани от професионалните бойци. Дрехи и оборудване, които ще ви подготвят перфектно за предстоящата симулация и ще ви гарантират върховни нива на комфорт и сигурност в рамките на провеждането й.

 

Еърсофт екипировка от онлайн магазин Arms-bg.com: Конкурентни цени – в същото време цените, на които предлагаме еърсофт екипировка (и не само) са максимално конкурентни и достъпни. Те са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител. Можете да бъдете сигурни, че в онлайн  магазин Arms-bg.com ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Еърсофт екипировка“.

 

Еърсофт екипировка от онлайн магазин Arms-bg.com: Всичко необходимо –  в онлайн магазин Arms-bg.com ще откриете всичко необходимо за изграждането на перфектната еърсофт екипировка. Започвайки от първокласни реплики на оръжия, които се доближават в максимална степен до оригиналите, преминавайки през амуниции и аксесоари за тях, и стигайки до подходящи дрехи и допълнителни принадлежности.

 

Еърсофт екипировка от онлайн магазин Arms-bg.com: Професионална консултация – ако ви е необходима професионална консултация по отношение на избора на еърсофт екипировка, не се притеснявайте да се обърнете към екипа на онлайн магазин Arms-bg.com. Ние с удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви помогнем да вземете вярното решение в зависимост от типа на симулациите, които ви предстои да практикувате. Можете да се свържете с екипа ни по телефон, имейл или чрез онлайн формата за контакт.

Еърсофт екипировка – какво означава „еърсофт“?

Каква еърсофт екипировка ви е необходима?

Защо да закупите еърсофт екипировка от онлайн магазин Arms-bg.com?

Филтър