Какви типове аксесоари за оцеляване са ви необходими по време на походи сред дивата природа?

Когато излизате на лов и риболов, къмпингувате или сте предприели своеобразен поход сред дивата природа, задължително трябва да сте се снабдили с необходимите аксесоари за оцеляване. Аксесоари за оцеляване, които ще ви помогнат да си гарантирате достъп до жизненоважни ресурси, да се ориентирате по-добре, както и да се предпазите от рискови за вашето здраве и сигурност ситуации. Ето от какви точно типове аксесоари за оцеляване имате най-голяма нужда:

Виж повече
Аксесоари за оцеляване 1
Аксесоари за оцеляване – научете повече!

За съхраняване или набавяне на чиста питейна вода – първата група аксесоари за оцеляване, на която ще се спрем, са тези за съхраняване или набавяне на чиста питейна вода. Все пак водата е най-ценният за човешкия организъм ресурс и без нея е невъзможно да се оцелее за продължителен период от време. Онлайн магазин Arms-bg.com ви предлага богата гама от аксесоари за оцеляване, свързани със съхраняването на водата – подходящи бутилки и манерки, които са удобни за носене и съхраняват водата в отлично състояние. От нас можете да си закупите също филтри и таблетки за вода, които пречистват всяка вода (от реки, потоци и т.н.) и я правят годна за пиене.

За палене на огън – други важни аксесоари за оцеляване са аксесоарите, които биха ви помогнали да си запалите огън. Огън, който да ви стопли и да прогони дивите животни наоколо. Сред тази група аксесоари за оцеляване в нашия онлайн магазин Arms-bg.com се открояват кутиите за оптимално съхранение на кибрит, магнезиевите запалки, геловете за запалване на огън, както и компактните и лесно преносими кутии с бензин.

За ориентация – няма как да гарантирате своята пълна сигурност без аксесоари за оцеляване, които са предвидени за ориентация и намиране на вярната посока за вървене. Част от тази група аксесоари за оцеляване са компасите и уредите, които са съчетание между компас, карабинер и/или термометър

Прибори за оцеляване –  подкатегория аксесоари за оцеляване, в която сме подбрали най-различни елементи. Започвайки от животоспасяващо фолио и бърнър за джобна печка, и стигайки до репеленти против насекоми, сигнални огледала и помпи за изсмукване на отрова.

Аксесоари за оцеляване 2
Аксесоари за оцеляване – бъдете подготвени!

Котлони и прибори – тук сме събрали аксесоари за оцеляване, свързани най-вече с приготвянето на ежедневните храна и напитки. Като примери за такива аксесоари за оцеляване, които ще са ви много полезни сред дивата природа, бихме посочили комплектите за готвене, газовите бутилки, компактните сгъваеми печки, приборите за храна и т.н.

Комплекти за оцеляване – в онлайн магазин Arms-bg.com също така можете да откриете аксесоари за оцеляване, обединени в различни комплекти. Освен комплектите за готвене, споменати в предишния абзац, ви предлагаме и специални сървайвър комплекти, състоящи се от елементи като нож, свещ, метално въже, безопасни игли, джобен трион и други.

Аптечки – в аптечките се събират аксесоари за оцеляване, предназначени за оказване на първа помощ и реакция при рани и физически неразположения. В една стандартна аптечка задължително са налице лепенки, бинт, превръзки за изгаряния с парафин, медицински ръкавици, ножици, антисептични кърпички. Съвкупност от аксесоари за оцеляване, които са идеални за оказване на първа помощ и ще ви гарантират по-високи нива на сигурност по време на пътувания.

Паракорд – паракорд наричаме гривна за оцеляване, чието създаване се свързва с Втората световна война. По своята същност това е гривна, изградена от множество двойно сплетени нишки. При нейното развиване може да се получи въже със значителна дължина. Аксесоари за оцеляване от подкатегория „Паракорд“ е възможно да имат редица приложения сред дивата природа – от закачане на багаж през подготовка на капани за диви животни до изграждане на носилка при нужда.

Други аксесоари за оцеляване – ние от онлайн магазин Arms-bg.com сме способни да ви предоставим и други интересни и същевременно полезни аксесоари за оцеляване. В това число джобна печка, дъждобран, хамаци, кучегони, противогази, светещи пръчки и т.н. Просто разгледайте наличните аксесоари за оцеляване в нашата електронна платформа и решете кои от тях биха ви потрябвали най-много в рамкиите на обичайните ви приключения на открито.

 

Защо да закупите аксесоари за оцеляване от онлайн магазин Arms-bg.com?

Аксесоари за оцеляване 3
Аксесоари за оцеляване – Arms-bg!

 

В нашия онлайн магазин Arms-bg.com, можете да откриете всички типове аксеоари за оцеляване, споменати по-горе. Вижте няколко основателни причини да закупите аксесоари за оцеляване именно от нас:

Аксесоари за оцеляване от онлайн магазин Arms-bg.com: Високо качество – предлагаме ви само и единствено аксесоари за оцеляване от най-високо качество. Аксесоари за оцеляване, които ще ви гарантират максимални нива на сигурност и комфорт по време на вашите походи сред дивата природа и ще ви предпазят от неприятни инциденти и потенциални рискове за вашето здраве.

Аксесоари за оцеляване от онлайн магазин Arms-bg.com: Конкурентни цени – освен високо качество, ви предлагаме и конкурентни цени за аксесоари за оцеляване (и не само). Цени за аксесоари за оцеляване, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Можете да бъдете напълно сигурни, че в онлайн магазин Arms-bg.com ще намерите оптималното съотношение между качество и цена, когато става въпрос за аксесоари за оцеляване.

Аксесоари за оцеляване от онлайн магазин Arms-bg.com: Богат избор – в онлайн магазин Arms-bg.com е налице достатъчно богата и разнообразна гама от аксесоари за оцеляване. Както вече отбелязахме, при нас можете да откриете всички типове аксесоари за оцеляване, изброени по-горе в текста. При това в различни разновидности, така че да е възможно да се отговори в оптимална степен на специфичните ви нужди и изисквания.

Аксесоари за оцеляване от онлайн магазин Arms-bg.com: Професионална консултация – при необходимост от професионална консултация относно избора на аксесоари за оцеляване, не се колебайте да се свържете с екипа на онлайн магазин Arms-bg.com. Ние ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви насочим към най-подходящите за вас аксесоари за оцеляване. Можете да се свържете с нас по телефон, имейл или чрез онлайн формата ни за контакт.

Какви типове аксесоари за оцеляване са ви необходими по време на походи сред дивата природа?

Защо да закупите аксесоари за оцеляване от онлайн магазин Arms-bg.com?

Подкатегории Оцеляване:

Филтър