Лютив Спрей SABRE PEPPER GEL за Джогинг с регулируема каишка за ръка черен 22,5 мл

20.00 лв.

Наличност: Изчерпан SKU: P-22J-OC-02 Категория:

Описание

Лютивият Спрей SABRE PEPPER с регулируема каишка за ръка 22,5 мл е подходящ за бягане. Той е най-силният предлаган спрей за самозащита с една съставка, Oleoresin Capsicum. Спреят за самозащит е подходящ бегачи, които искат да се чувстват по – сигурни навсякъде и по всяко време. Sabre Red се отличава с най-популярната формула, носена от полицейски служители в цял свят, и съдържа UV маркираща боя, която помага на полицията при идентифициране на заподозрени. Конкретният модел компактен спрей за самозащита е снабден с еластична лента за закачане на ръката и е предназначен за спортуващи. Спрейовете със струя тип гел на практика елиминират ефекта на вятъра, което означава, че влияят само на предвидената цел/човек. Безопасен за използване на закрито и проектиран да не влияе на другите в непосредствена близост. С обхват до 4 метра. Спусъкът на компактния спрей може да се задейства само чрез завъртане в правилната позиция, за да се предотврати случайно разпръскване с цел безопасно съхранение в чанта, раница или джоб.

Характеристики на Лютив Спрей SABRE PEPPER P-22-G Гел

  • Гелът е по-безопасен с по-голям обхват: Гелът Pepper има впечатляващите 35 впръсквания, разположени в мощна струя гел с обхват от 4 метра. Гелът от пипер се противопоставя на въздействието на вятъра и може да се използва и на закрито.

Начин на ползване: Насочете и натиснете флакона, така че струята да отиде в лицето, очите, муцуната на нападащото животно или човек.
Идеалното разстояние е 4м
При контакт с веществото измийте очите или кожата обилно със студена вода.
Разяжда!

Флаконът е под налягане. Да не се излага на пряка слънчева светлина и на температура над 50°C. Да не се пробива или изгаря, дори когато флаконът е празен. Да не се пръска срещу пламъци или горящи тела. Да се държи далече от запалителни средства. Не пушете. Да се пази от деца. Не пръскайте срещу вятъра.  Съдържанието е лесно запалимо.

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Лютив Спрей SABRE PEPPER GEL за Джогинг с регулируема каишка за ръка черен 22,5 мл”