Поръчка/Доставка/Връщане

1.Как да поръчам?

  • Чрез електронния магазин – изберете желания продукт, натиснете бутон “КУПИ” и следвайте стъпките. След завършване на стъпките ще получите имейл с копие от заявката Ви. За окончателното и потвърждение ще получите телефонно обаждане от наш служител.
    Кликнете върху количката, за да видите избраните за закупуване продукти
  • Чрез Skype (arms-bg)
  • С обаждане на телефон 0888 355 009, 0876102089
  • През електронната поща (armsbg@arms-bg.com)

Регистрацията НЕ е задължителна при поръчка на продукт през електронния магазин. А защо да се регистрирам?

При коректно попълнена информация на Вашите координати, ще получите и-мейл за потвърждение и до 24 часа през работен ден и 48 часа през почивен, чрез телефонно обаждане ще потвърдим валидността на поръчката.

2.Начин на доставка и плащане.

Заплащане:

  • директно на куриера в момента на приемане на пратката – наложен платеж;
  • плащане с PayPal – заплатете Вашата пръчка онлайн чрез дебитна или кредитна карта, или PayPal акаунт.
  • TBI Bank – възможност за изплащане на кредит. Условия

Доставките се извършват с куриерска фирма „Еконт Експрес“ или Спиди АД по избор на клиента. При поръчка над 100лв доставката е безплатна. Цената на доставката за поръчки под 100лв е както следва: До офис на Еконт – 5лв; до офис на Спиди – 4лв; до адрес с Еконт – 8лв; до адрес със Спиди – 6.5лв; взимане от магазина – безплатно.

Приетите поръчки до 15 часа ще бъдат изпратени същия ден в работни дни.

Приетите поръчки след 15 часа ще бъдат изпратени на следващия ден в работни дни.

Цените на стоките в този сайт са крайни, с включено ДДС. В тези цени не влиза цената за доставката.
Сайтът може да предлага стоки, от които в даден момент да няма налични количества, за което клиентът се информира при заявка по телефона или след получаване на поръчка през сайта, чрез телефонно обаждане. Запазваме правото си за промяна на цените без предварителни известия.


Условия за връщане на стока

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер или несъответствие с обявената търговска марка.

Можете да върнете стока до 28 календарни дни, ако:

   1. Стоката има запазен търговски вид (не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, не са отрязани или отлепени етикетите);
   2. Не са налице повреди от неправилна експлоатация;
   3. Запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива;
   4. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента, като при уважаване на рекламация от наша страна тези средства се възстановяват чрез пощенски запис.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

За да упражни правото си на отказ, Потребителят следва да уведоми Arms-Bg.com за имената си, географския си адрес и ако има такива, телефонен номер, факс и електронен адрес и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща). Потребителят може да използва приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително:Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)


Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

До

Армс-Бг ООД

гр. София, ул. Цар Самуил 93

e-mail: armsbg@arms-bg.com

тел. 0876102089/0888355009

С настоящето уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*                                                

……………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………………….

– Поръчано на*/Получено на*………………………………………………………………………………………..

– Име на потребителя/ите…………………………………………………………………………………………….

– Адрес на потребителя/ите…………………………………………………………………………………………….

– Подпис на потребителя/ите…………………………………………………………………………………………

(само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата………………………………………………………………………………………………………………………

* Ненужното се зачертава“


Гаранционно обслужване

Arms-bg.com отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката и се прояви до две години след доставянето й, дори и да не е знаел за несъответствието.
Търговска гаранция е всяко задължение, поето от търговеца или производителя към потребителя в допълнение към неговото задължение по този закон да осигури съответствие на стоката с договора за продажба, да възстанови заплатената сума или да замени или поправи стоката, или да предостави друг вид обслужване, свързано със стоката, когато тя не отговаря на спецификациите или евентуално на други изисквания, несвързани със съответствието на стоката с договора за продажба, посочени в заявлението за предоставяне на търговска гаранция или в съответната реклама, направена в момента на сключване или преди сключване на договора.
Потребителят не може да се позове и губи правата си по предоставената Търговска гаранция:
а) в случай на изгубена гаранционна карта;
б) при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизирано от Technomarket.bg лице или сервизен център;
в) в случай на повреди, причинени от неправилна експлоатация;
г) в случай на нарушаване на физическата цялост на продукта;
д) в случай на химическо, електрическо и/или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта;
Предоставената за продукта търговска гаранция не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва само и единствено в посочените на гаранционната карта сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на продукта.
Продуктите и услугите, посочени в този Сайт, са ограничени само до посочените в Сайта Общи условия и информация, без да бъдат осигурявани каквито и да било гаранции извън посочените, включително търговски и целеви. Задълженията на arms-bg.com по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този Сайт, се регламентират от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти.