Лютив Спрей за кучета SABRE DOG SPRAY With Key Ring 22.5 мл

21.00 лв.

SKU: SRP-KR-02 Категория:

Описание

Лютивият Спрей SABRE DOG SPRAY WITH KEY RING е защита за вас и вашият домашен любимец от агресивни кучета. Флаконът съдържа 14 пръскания с обхват на пръскане от 4 метра, който позволява защита на по-голямо разстояние от агресивното животно, което ви позволява да избягате на безопасно място. Формулата на спрея за кучета на Protector осигурява хуманна, но ефективна защита, с натурален пипер съдържа 1,0% основни капсаициноиди, максималната концентрация, разрешена от Агенцията за опазване на околната среда на САЩ (EPA). Включената приставка за ключодържател лесно се плъзга върху ключовете за бърз достъп до вашата защита, ако е необходимо.

Характеристики на Лютив Спрей за кучета SABRE DOG SPRAY WITH KEY RING 22.5 мл

  • Размери: 3,5 x 0,5 x 7,5 см
  • Спреят Pepper има впечатляващите 14 впръсквания, разположени в мощна струя с обхват от 4 метра

Начин на ползване: Насочете и натиснете флакона, така че струята да отиде в лицето, очите, муцуната на нападащото животно или човек.
Идеалното разстояние е 4м
При контакт с веществото измийте очите или кожата обилно със студена вода.

Флаконът е под налягане. Да не се излага на пряка слънчева светлина и на температура над 50°C. Да не се пробива или изгаря, дори когато флаконът е празен. Да не се пръска срещу пламъци или горящи тела. Да се държи далече от запалителни средства. Не пушете. Да се пази от деца. Не пръскайте срещу вятъра.  Съдържанието е лесно запалимо.

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Лютив Спрей за кучета SABRE DOG SPRAY With Key Ring 22.5 мл”