Описание

Крис Райън е роден през 1961 г. в село до Нюкасъл. През 1984 г. постъпва в SAS. По време на десетгодишната си служба в Полка участва в множество военни операции и е командир на отделение от снайперисти в един от отрядите за борба с тероризма.
По време на войната в Персийския залив от осемчленното отделение, към което принадлежи, само той успява да се спаси и да избяга от Ирак. Трима от войниците загиват, а четирима са пленени. Бягството му е единствено по рода си в цялата история на SAS. През последните две години от службата си в Полка обучава бъдещи кадри на SAS. През 1994 г. напуска SAS. Оттогава работи в областта на сигурността в различни части на света.
Осама бин Ладен е мъртъв.
Този факт е известен на целия свят. Известен е и на сержанта от SAS Джо Мансфийлд. Той е бил в Пакистан, на мястото, където е бил убит Бин Ладен. Видял е военноморските тюлени от Шести отряд да влизат в къщата му и да изнасят оттам зловещия товар.
Бил е на пoдходящото място в подходящото време.
Или на неподходящото място в неподходящото време. Защото някой иска да премахне Джо и няма да се спре пред нищо, докато не осъществи намеренията си. Семейството му се превръща в мишена, репутацията му е съсипана. И тъй като този мистериозен враг крои планове и нанася удари от двете страни на Атлантическия океан, Джо е наясно, че единственият му шанс да оцелее е като разбере какво се е случило с Бин Ладен в онази нощ, в която в къщата му са нахлули американците.
Една невидима сила е оставила следи, които се опитва да заличи. Но Джо ще направи всичко възможно, за да открие истината…

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Книга “Операция Джеронимо” Крис Райън

  1. 4 от 5

    Симеон Стефанов (потвърден клиент)


Добавяне на отзив