Чаша за път Stanley Adventure Shortstack Travel Mug 0.23L Matte Black Pebble

47.90 лв.

SKU: 10-02887-067 Категория:

Описание

 Чашата за път Stanley Adventure Shortstack Travel Mug 0.23L  е компактна  може да поддържа двойна доза горещо еспресо или студено уиски в продължение на часове. Уникален капак от 2 части запазва вашите напитки, напълно устойчив на течове, но също така позволява лесно отпиване.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Чаша за път Stanley Adventure Shortstack Travel Mug 0.23L

  • Капацитет: 0.23 л
  • Тегло: 240 гр
  • Размери: Размери: 78  x 78  x 153  мм
  • Материал: 18/8 Стомана, BPA-free
  • Двустенна вакуумна изолация Tritan™
  • Капак за пиене
  • Подходяща за съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

видео

https://www.youtube.com/watch?v=CjqNbNQCU4k

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Чаша за път Stanley Adventure Shortstack Travel Mug 0.23L Matte Black Pebble”