10%

Хладилна чанта Stanley The Easy Carry 6.6л Olive Green

189.00 лв. 170.10 лв.

SKU: 10-01622-147 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Хладилна чанта Stanley – The Easy Carry, Green, 6,6 l е перфектният избор за всеки любител на пикниците на открито, летните концерти или риболова. Този незаменим помощник от лидера в бранша Stanley ще поддържа до 9 кена бира или безалкохолни напитки приятно студени за минимум 27 часа, а ако поставите в него замразени хранителни продукти, те ще останат такива поне за едно денонощие. Хладилна чанта Stanley – Carry, Green, 6,6 l е перфектният избор за всеки любител на пикниците на открито, летните концерти, плажуването или риболова. Дори в най-големите горещини напитките ви ще са студени, а жаждата – утолена. Нито градус хладина или капка течност няма да излезе извън Хладилна чанта Stanley – Carry, преди да решите да я отворите. Може да разчитате на доказано ефективната двойна изолация от пяна. А всичко, което не е задължително да се поддържа охладено, може да поставяте в гъвкавия плетен джоб отгоре, за да ви е винаги под ръка.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Хладилна чанта Stanley The Easy Carry 6.6л

  • Размери: 21 x 33 x 28 см
  • Тегло: 1.753 кг
  • Обем: 6.6 л
  • Цвят: Green
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Хладилна чанта Stanley The Easy Carry 6.6л Olive Green”