10%

Къмпинг френска преса за кафе Stanley Classic Stay Hot French Press 1.4L Hammertone Green

199.00 лв. 179.10 лв.

SKU: 10-02888-048 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Къмпинг френската преса за кафе Stanley Classic Stay е за тези, които приемат кафето си сериозно. Страхотното кафе е предназначено за споделяне и тази френска преса с голям капацитет може да приготви достатъчно за целия ви екип. Има мрежест филтър от неръждаема стомана, за да поддържа утайката на място, така че всеки път да получавате идеална чаша кафе с пълен вкус и минимална утайка. Създадена  за на открито, но толкова добра, че вероятно ще я използвате ежедневно и у дома.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Къмпинг френска преса за кафе Stanley Classic Stay Hot French Press 1.4L

  • Капацитет: 1.4 л
  • Тегло: 1130 гр
  • Размери: Размери:242 x 124 x 181 мм
  • Материал: 18/8 Стомана, BPA-free
  • Двустенна вакуумна изолация
  • Филтър от неръждаема стомана, лесен за почистване
  • Ергономична дръжка за лесно изливане
  • Подходяща за съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Къмпинг френска преса за кафе Stanley Classic Stay Hot French Press 1.4L Hammertone Green”