Къмпинг кафеварка Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over Hammertone Green

69.90 лв.

SKU: 10-09383-002 Категория:

Описание

Къмпинг кафеварката Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over е за тези, които приемат кафето си сериозно. Той разполага с лесен за почистване филтър, който можете да използвате, премахвате и използвате отново, не са необходими филтри за еднократна употреба. Просто добавете с лъжица любимото си средно смляно кафе, залейте с гореща вода и оставете кафеварката да приготви перфектното ви любимо кафе. Кафеварката е проектира така че, да бъде съвместима с повечето чаши и бутилки Stanley. Изработена от висококачествена неръждаема стомана, Stanley The Perfect-Brew Pour Over е фантастична малка кафемашина, която можете да използвате у дома или в движение.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Къмпинг кафеварка Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over Hammertone Green

  • Капацитет: 0.59 л
  • Тегло: 300 гр
  • Размери: Размери: 128 x 109 x 120 мм
  • Материал: 18/8 Стомана, BPA-free
  • Филтър от неръждаема стомана, лесен за почистване
  • Подходяща за съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

видео

https://www.youtube.com/watch?v=TY8pTA1lRyI

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Къмпинг кафеварка Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over Hammertone Green”