Къмпинг термо чаша Stanley The Legendary 0.35л Hammertone Ice

65.90 лв.

SKU: 10-09366-096 Категория:

Описание

Къмпинг чаша Stanley The Legendary е проектирана да бъде съвместима с повечето кафе машини. Двустенната вакуумна изолация поддържа чая, кафето или друга напитка, горещо до 1.5 часа. Напитката ви може да остане, също така, студена до 3 часа и ледена до 15 часа. Перфектният партньор във вашите извънградски и градски приключения. Капакът на чашата, който и пасва перфектно е направен за лесно отпиване, за да се насладите на всяка капка. Термочашата е създадена за лесно почистване. Къмпинг чашата от неръждаема стомана може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термо чаша Stanley The Legendary 0.35л Hammertone Ice

  • Капацитет: 0.35 мл.
  • Тегло: 318 гр.
  • Размери: 119 мм х 101 мм х 109 мм
  • Материал: 18/8 Стомана, BPA-free
  • Двустенна вакуумна изолация Tritan™
  • Капак за пиене
  • Подходяща за съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Къмпинг термо чаша Stanley The Legendary 0.35л Hammertone Ice”