10%

Комплект за готвене Stanley Adventure Full Kitchen Basecamp Cook Set 3.5L – 11 Piece Camp Cook Set

339.00 лв. 305.10 лв.

SKU: 10-02479-025 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Комплект за готвене Stanley Adventure Full Kitchen Basecamp Cook Set  от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA). Комплект за готвене Stanley Adventure 3,5л. включващ 11 части в комплект за готвене на открито. Тенджера от неръждаема стомана с вентилиран капак. Подходящ за готвене при туризъм, походи и лагери.  Комплект за готвене от неръждаема стомана на Stanley е идеален за приготвяне на горещи ястия на открито. В комплекта за готвене се съдържа всичко необходимо за приготвянето, сервирането и почистването, като също може лесно да се прибира и разопакова с помощта на система за комбиниране. Комплектът за готвене включва:
1  тенджера с вместимост 3,5 литра и вентилиран капак
1  тиган за пържене с вместимост 0,95 литра и трислойно покритие
1  триножник
4  купички по 650 мл
1  шпатула с дръжка с 2 части
1  лъжица за сервиране с дръжка с 2 части
4  чинии с диаметър 15 см
1  ластик за заключване
4  броя лъжица/вилица
1  дъска за рязане
1  сушилник за прибори
Може да бъде и чудесен подарък за хора, чиято страст са комплектите за оцеляване. Точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри.

 Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на термос Stanley Adventure Full Kitchen Basecamp Cook Set

  • Капацитет: 3.5 литъра
  • 11 части в комплекта
  • Тегло: 259 гр.
  • Размери: 160 мм х 272 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Grey
  • Доживотна гаранция
 

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Комплект за готвене Stanley Adventure Full Kitchen Basecamp Cook Set 3.5L – 11 Piece Camp Cook Set”