10%

Кутия за храна Stanley Classic Lunch Box 10QT 9.5L

179.00 лв. 161.10 лв.

SKU: 10-01625-003 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Кутията за храна Stanley Classic Lunch Box 10QT 9.5L е истинска класика ретро дизайн вдъхновен от 50-те години на миналия век. Издръжлива конструкция. Достатъчно място за цялата ви храна (обяд, лека закуска, втора закуска и др). Има дори метална скоба точно вътре в капака, която може да държи  бутилките Stanley в пълен размер (до 0,75 л) или Stanley Travel Mug.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Кутия за храна Stanley Classic Lunch Box 10QT 9.5

  • Материал: SPCD неръждаема стомана
  • Размери: 254 мм  x 165 мм x 330  мм
  • Тегло: 1.680 кг
  • Обем: 9.5 л
  • Цвят: Hammertone Green
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Кутия за храна Stanley Classic Lunch Box 10QT 9.5L”