Термо чаша Stanley The Everyday 0.29 L Hammertone Green

59.90 лв.

SKU: 10-10292-001 Категория:

Описание

Термо чаша за вино Stanley Go Everyday Tumbler 0.29L е от неръждаема стомана, поддържа студени или топли вашите коктейли, кафе, чай за часове -БЕЗ BPA – Подходяща за съдомиялна. От пикник в парка до работата от вкъши, насладете се на вашите коктейли, вино, кафе или чай по-дълго с чашата на Stanley – The Everyday. Двустенната вакуумна изолация поддържа вашето питие студено до 5 часа, горещо до 1.5 часа и заледено до 20 часа. Тази чаша има press-fit Tritan™ капак, който помага на питието ви да остане топло или студено за по-дълго, както и помага за по-лесно отпиване, докато сте в движение. Бъдете сигурни, че няма да загубите нито капка. Чашата Stanley е създадена за цял живот с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана за хранителни продукти. Съдържанието в нея също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA).  Термочашата е създадена за лесно почистване. Чашата от неръждаема стомана може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

 

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термо чаша за вино Stanley The Everyday 0.29 L

  • Капацитет: 0.29мл
  • Тегло: 230 гр
  • Размери: 87 x 87 x 123.5 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Hammertone Green
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

видео

https://www.youtube.com/watch?v=5OLHUCzDzmU

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термо чаша Stanley The Everyday 0.29 L Hammertone Green”