Термо чаша за бира Stanley The Stacking 0.47l Hammertone Green

49.90 лв.

SKU: 10-02282-057 Категория:

Описание

Термо чашата Stanley The Stacking може да запази бирата ти студена и свежа до 4 часа, без съдържание на бисфенол А (BPA).  Вакуумната изолация с двойна стена запазва любимата ви напитка студена  до 4 часа или чай, супа, греяно вино горещи до 45 минути. Тя е точният спътник за вашите  извънградски авантюри. Можете да изберете от широка гама цветове  според вашият вкус. Термо чашата за бира Stanley е създадена за цял живот с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана.  Дизайнът на термос чашата я прави лесна за почистване. Всяка част от тази чаша е от неръждаема стомана може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термо чаша за бира Stanley The Stacking 0.47 l

  • Капацитет: 0.47 мл
  • Тегло: 220 гр
  • Размери: 87 x 87 x 145 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Hammertone Green
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Термо чаша за бира Stanley The Stacking 0.47l Hammertone Green

  1. 5 от 5

    Симеон Попов (потвърден клиент)


Добавяне на отзив