Описание

Термос с чаши за шотове комплект с чаши Stanley Adventure 0,59 мл/2 унции в Hammertone Black (релефно черно). Чаши от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA). Комбинираща се форма за лесно изпозване. Комплектът от 4 чаши по 0,59 мл. е разработен от Stanley с идея за подготовка за парти. Той е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Чашите на Stanley са създадени за дълготрайно използване с висококачествена, олекотена и солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана. Съдържанието в тях също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA). Чашите от неръждаема стомана могат да се прибират чрез система на комбиниране в теромаса за носене от неръждаема стомана, което добавя още едно ниво на защита срещу протичане. Тези чаши за алкохолни напитки от неръждаема стомана са предвидени да се почистват лесно. Всяка една от тях може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на термос с чаши за шотове Stanley Adventure Nesting Shot Glass Set

  • Капацитет: 0.59 мл.
  • Капак на винт
  • Тегло: 0.25 гр.
  • Размери:176 мм х 76 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Black
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Термос с чаши за шотове Stanley Adventure Nesting Shot Glass Set 0.59ML / 2OZ Black

  1. 5 от 5

    Красимир Петров (потвърден клиент)


Добавяне на отзив