Термос за храна Stanley ARTISAN THERMAL FOOD JAR 0.5L Black Moon

139.90 лв.

SKU: 10-11426-005 Категория:

Описание

Термосът за храна Stanley ARTISAN THERMAL FOOD JAR е специално изработена с модерни детайли, които се открояват при вашите градски или приключения на открито. Artisan съчетава издръжливостта на Stanley през целия живот с усъвършенствана технология. Artisan е проектирана с технология 4D Thermology™  която може да запази храната и напитките ви изключително горещи 13 часа или изключително студени 15 часа. Капакът от неръждаема стомана служи и като стоманена чаша с двойна стена. Под капака има тапа със стоманена облицовка с коркови детайли. Термосът може да се мие и в съдомиялна машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос за храна Stanley ARTISAN THERMAL FOOD JAR 0.5L Black Moon

  • Размери: 20.0 x 10.2 x 11.4 см
  • Тегло: 710 гр
  • Обем: 500 мл
  • Изолация AeroLight
  • 4D Thermology технология за превъзходна изолация
  • Материал: Рециклирана неръждаема стомана, без BPA / 0,8 mm 18/8 неръждаема стомана
  • Детайли за инкрустация от корк и запушалка със стоманена подплата от корк
  • Може да се мие в съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос за храна Stanley ARTISAN THERMAL FOOD JAR 0.5L Black Moon”