10%

Термос за храна Stanley Classic Legendary Food Jar 0.4L with spork Rose Quartz

89.90 лв. 80.91 лв.

SKU: 10-09382-106 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термос за храна Stanley Classic Legendary Food Jar от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA). Термосът за храна от неръждаема стомана на Stanley е с първокласна изолация, която запазва вътрешната температура независима от външната до 20ч. за горещи или до 24ч. за студени храни. Той е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Термоса Stanley Classic Legendary Food Jar е създаден за дълготрайно използване с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана за хранителни продукти. Капачката на термоса за храна на Stanley е водонепропусклива, така че можете да го сложите в раницата си, без да се тревожите от протичане. Широкото гърло на буркана улеснява наливането в капачката, която може да се използва и като купичка. Термоса за храна Stanley Classic Legendary Food Jar от неръждаема стомана е проектиран да се почиства лесно. Всяка част от него може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос за храна Stanley Classic Legendary Food Jar 0.4L with spork

  • Капацитет: 0.4 литъра
  • Тегло: 0.34 гр.
  • Размери: 139 мм х 97 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос за храна Stanley Classic Legendary Food Jar 0.4L with spork Rose Quartz”