10%

Термос за храна Stanley THE ADVENTURE TO-GO FOOD JAR 0.53L Black

79.90 лв. 71.91 лв.

SKU: 10-10836-009 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термосът Stanley THE ADVENTURE TO-GO FOOD JAR 0.53 L  е с нов модерен дизайн, издръжлив, изолирани и непропусклив. Създаден за работни дни, ваканционни дни и всеки ден – това следващо поколение е, по-леко, по-тънко и по-елегантно от всякога. Поддържайте любимата си храна или супа гореща или студена за 6 часа с двойно стенната вакуумна изолация на Stanley. Бурканът има широк отвор за лесно пълнене на храна без разливане по стените. Можете да приготвите храната си сутрин и да се насладите следобед без промяна в температурата.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос за храна Stanley THE ADVENTURE TO-GO FOOD JAR 0.53L Polar

  • Размери: 13.5 x 10 x 10 см
  • Тегло: 360 гр
  • Обем: 530 мл
  • Двустенна вакуумна изолация
  • Материал:  без BPA 18/8 неръждаема стомана
  • Може да се мие в съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос за храна Stanley THE ADVENTURE TO-GO FOOD JAR 0.53L Black”