Термос за храна Stanley Classic Legendary Food Jar 0.4L / 14 OZ Nightfall with spork

89.90 лв.

SKU: 10-09382-006 Категория:

Описание

Термос за храна Stanley Classic Legendary Food Jar от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA). Термоса за храна от неръждаема стомана на Stanley е с първокласна изолация, която запазва вътрешната температура независима от външната до 20ч. за горещи или до 24ч. за студени храни. Той е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Термоса Stanley Classic Legendary Food Jar е създаден за дълготрайно използване с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана за хранителни продукти. Капачката на термоса за храна на Stanley е водонепропусклива, така че можете да го сложите в раницата си, без да се тревожите от протичане. Широкото гърло на буркана улеснява наливането в капачката, която може да се използва и като купичка. Термоса за храна Stanley Classic Legendary Food Jar от неръждаема стомана е проектиран да се почиства лесно. Всяка част от него може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на термос Stanley Adventure Full Kitchen Basecamp Cook Set

  • Капацитет: 0.4 литъра
  • Тегло: 0.34 гр.
  • Размери: 139 мм х 97 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Nightfall
  • Доживотна гаранция
 

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос за храна Stanley Classic Legendary Food Jar 0.4L / 14 OZ Nightfall with spork”