10%

Термос Stanley Classic Legendary 0.47L / 16OZ Black

99.00 лв. 89.10 лв.

SKU: 10-01228-073 Категории: ,
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термос Stanley Classic Legendary 0,47 л/16 унции в Black  (релефно черно); термос от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA) запазва съдържанието студено или горещо до 15 часа. Водонепропусклива капачка-чаша. Запазва течностите топли или студени.Тази малка класическа вакуумна бутилка Stanley е с първокласна изолация, която запазва течно съдържание (супа, кафе, чай) горещо или студено до 15 часа. Термоса от неръждаема стомана се предлага в няколко размера от 0,47л. до 1,9л. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Термоса е създаден за дълготрайно използване с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана за хранителни продукти. Съдържанието в него също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA). Термоса Stanley е с водонепропусклива капачка, така че можете да я сложите в раницата си, без да се тревожите от протичане. Широкото гърло на термоса улеснява наливането в капачката, която може да се използва и като чаша. Дизайнът на термоса от неръждаема стомана го прави лесен за почистване. Всяка част от него може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на термоса Stanley Classic Legendary  0.47L / 16OZ  Nightfall

  • Капацитет: 0.47 литра
  • Капак на винт
  • Тегло: 0.44 гр.
  • Размери: 261мм х 82мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Black
  • Доживотна гаранция
 

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Термос Stanley Classic Legendary 0.47L / 16OZ Black

  1. 5 от 5

    Тодор Атанасов (потвърден клиент)


Добавяне на отзив