Описание

Термосът Stanley THE ADVENTURE TO-GO 0.75 L  е с нов модерен дизайн, издръжлив, изолирани и непропусклив. Създаден за работни дни, ваканционни дни и всеки ден – това следващо поколение е по-лек, по-тънък и по-елегантен от всякога. ADVENTURE TO-GO разполага с широк отвор за лесно почистване, идеален за натоварения пътник. Поддържайте любимите си напитки горещи за 20 часа или студени за 25 часа с двойно стенната вакуумна изолация на Stanley. Изолираният капак от неръждаема стомана може да служи и като чаша за отпиване в движение. Поставете тази бутилка в раницата или чантата си, за да пиете горещ чай, кафе, студена тиква или вода по пътя към вашата дестинация.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос Stanley THE ADVENTURE TO-GO 0.75 L

  • Размери: 27.8 x 8.1 x 8.1 см
  • Тегло: 512 гр
  • Обем: 750 мл
  • Двустенна вакуумна изолация
  • Материал:  без BPA 8/8 неръждаема стомана
  • Може да се мие в съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

видео

https://www.youtube.com/watch?v=7DT0V5_oJlk&t=60s&ab_channel=StanleyBrand

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос Stanley THE ADVENTURE TO-GO 0.75L Polar”