Отново наличен

BCB Таблетки за пречистване на вода 50бр

9.50 лв.

SKU: ST07 Категория:

Описание

Таблетките за пречистване на вода Aquatabs® е таблетка, която се добавя към питейна вода, за да убие повечето вредни микроорганизми. Таблетката се разтваря в рамките на минути и дезинфекцира водата в рамките на 30 минути.

Таблетките Aquatabs® се предлагат в размер на таблетки 8,5 mg, 1 таблетка е подходяща за 1 литър . Таблетките са представени в блистери от 10 таблетки с срок на годност 5 години.

Aquatabs ще доведе до 99,9999% намаление на бактериите, 99,99% намаление на вирусите и 99,9% намаляване на кисти (Giardia) в рамките на 30 минути, когато се използва в не-мътна вода

Начин на употреба и дозировка
Всяка таблетка се разтваря в определен обем вода според схемата на дозировката
Aquatabs® трябва да се използва с бистра вода. Ако водата, която ще се третира, е мътна / мътна, тогава тя трябва първо да се филтрира през кърпа, докато стане бистра. Ако водата, която се третира, се консумира от известен източник (като например с битово водоснабдяване), тогава може да се използва дозировка с нисък риск. Във всички останали ситуации трябва да се използва дозата с висок риск.
Уверете се, че таблетката е диспергирана (чрез кратко разклащане на съда или смесване). Изчакайте 30 минути, за да работи дезинфекцията и тогава водата е безопасна за пиене. Не поглъщайте таблетката.

 

 

 

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “BCB Таблетки за пречистване на вода 50бр”