Описание

Универсален размер: XL – отговаря на 43 – нагоре
Универсален размер: L – отговаря на 40 – 42 номер
Универсален размер: S – отговаря на 36 – 39 номер

Отоплителни (стелки за затопляне) за краката – Foot Warmer Thermopad – Германия, перфектно и удобно решение за студени крака.  Тънки и удобни, използват се като стелки за обувки. Работят дори в среда с ниско съдържание на кислород, като обувки и ботуши. Предназначени за еднократна употреба, отдават топлина в продължение на 5 часа. Съдържат само натурални съставки, напълно безвредни, без мирис и щадящи околната среда. Полезен аксесоар за всички практикуващи активни дейности навън в студеното време. Добре е да ги имате в раницата или автомобила в случай на нужда. Предлага се в опаковка от 2 отоплителя в пакет.

Начин на употреба: 
– Отворете пакета и извадете отоплителите, поставете ги в обувките;
– Активират се при контакт с въздуха, затоплят се след няколко минути след отваряне на опаковката и достигат максимална температура от 45 градуса. Поддържат средна температура от 37 градуса в продължение на 8 часа;

Указания за безопасност:
Избягвайте пряк контакт с кожата – използвайте в комбинация с плътни чорапи. Не са подходящи за други части на тялото! Не са подходящи за медицински цели и не трябва да се използват върху подутини, рани, измръзвания, отворени кожни лезии и чувствителна кожа. Не са подходящи за деца под 6-годишна възраст. Да не се използват за притопляне на ястия и по време на сън. Да не се загряват повторно – само за еднократна употреба! Ако топлината е непоносима или има кожни раздразнения, парене или подуване трябва веднага да се преустанови употребата им. Да не се пробиват, нарязват или изгарят, дори след употреба. При вдишване или кожен контакт може да предизвика дразнене на дихателните пътища или кожата.

Състав:
– Желязо на прах;
– Сол;
– Активен въглен;
– Вода;
– Вермикулит. 

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Отоплителnи стелки за крака Thermopad 8 часа – Body Warmer Thermopad“

Добавихте следния продукт в количката: