Тактически очила за стрелба Edge Tactical Dragon Fire (Black Frame,Clear lens)

21.00 лв.

SKU: XDF612 Категория:
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.78 лв.

Описание

Тактическите очила Dragon Fire на американската фирма Edge Eyewear сса леки и икономични очила, предлагащи пълно покритие и защита на очите.  Гъвкави матовочерни дръжки на рамка са оборудвани с меки гумени вложки за повишен комфорт и против приплъзване.  Плаката е един цял детайл и е без рамка отдолу, за да не ограничава полезрението, правейки моделът идеален за стрелба. Всеки чифт очила включва торбичка за съхранение и почистване.
Очилата Edge Tactical Eyewear са тествани в независими лаборатории и отговарят на следните военни и граждански сертификати: ANSI Z87.1+2015, Military Ballistic MCEPS GL-PD 10-12 и EN166 F CE. Всички плаки блокират 99.9% от UVA, UVB и UVC  ултравиолетови лъчи и са с покритие против надраскване.

Прозрачните лещи са класическата опция за предпазни очила. Те позволяват да влязат най-голямо количество светлина, което ги прави отличен избор за условия на закрито и ниска осветеност. Добавянето на Vapor Shield ©, предотвратява замъгляването дори в екстремни условия. 85% от видимата светлина преминава през плаките.

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Тактически очила за стрелба Edge Tactical Dragon Fire (Black Frame,Clear lens)”