Тактически очила за стрелба Edge Tactical Fastlink (Black Frame, Vapor Shield Clear lens)

36.00 лв.

Наличност: Изчерпан Код: XFL611 Категория:

Описание

Тактическите очила Fastlink на американската фирма Edge Eyewear сса леки и икономични очила, предлагащи пълно покритие и защита на очите.  Гъвкави матовочерни дръжки на рамка са оборудвани с меки гумени вложки за повишен комфорт и против приплъзване.  Плаката е един цял детайл и е без рамка отдолу, за да не ограничава полезрението, правейки моделът идеален за стрелба. Всеки чифт очила включва торбичка за съхранение и почистване.
Очилата Edge Tactical Eyewear са тествани в независими лаборатории и отговарят на следните военни и граждански сертификати: ANSI Z87.1+2015, Military Ballistic MCEPS GL-PD 10-12 и EN166 F CE. Всички плаки блокират 99.9% от UVA, UVB и UVC  ултравиолетови лъчи и са с покритие против надраскване.

Прозрачните плаки са класически избор в тактическите и защитни очила. Със съвършената си прозрачност, те са отлични за работа на закрито или в условия на понижена осветеност. Технологията против изпотяване Vapor Shield покрива дори най-високите военни стандарти и поддържа плаките чисти от конденз дори в най-тежките условия. „Clear“ плаки пропускат 85% от видимата светлина.

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Тактически очила за стрелба Edge Tactical Fastlink (Black Frame, Vapor Shield Clear lens)

  1. 5 от 5

    Асен Цветков (потвърден клиент)


Добавяне на отзив

Добавихте следния продукт в количката: