15%

Пончо Helikon-tex Swagman SWAGMAN ROLL Poncho DESERT NIGHT CAMO

259.90 лв. 220.92 лв.

Наличност: Изчерпан SKU: PO-SMR-NL-0L Категория:

Описание

Swagman Roll® е мултифункционалено одеало, което можете да използвате като за термо пончо, спален чувал, да се загърнете или да го използвате като термоизолация за хамак.

Някъде навреме, траперите и войниците не носели спални чували. Те носели одеяла. До съвсем наскоро вълната беше най-добрият материал за одеяла. Тогава, още преди няколко десетилетия, се появиха найлонови тъкани. По време на войната във Виетнам се появи ново одеяло – пончото. В австралийски жаргон “swagman” означава пътуващ работник. Нещо като американски каубой или трапер, понякога нащрек за работа на предела.С Swagman Roll® ние поздравяваме тези безстрашни мъже, треперещи в хладни сутрини във влажните одеяла – но с Swagman Roll® никога няма да емулирате тази част от техния начин на живот. Тя е изработена от тънка найлонова тъкан, пълна с един от най-добрите изолационни материали, за които човечеството някога мечтае – Climashield® Apex ™.

Характеристики на Helikon-tex Swagman SWAGMAN ROLL Poncho

  • Тегло: 820гр
    Размери:
    145 x 200 cm / 57.04 x 78.74 in
    Материал: Nylon
    Climashield APEX: 67g/m2

Climashield е Американска фирма производител на изолационни материали с опит от 25 години. CLIMASHIELD произвежда единствено собствени разработки изолации, обслужвайки аутдор ентусиастите, военни и туристическата индустрия с широка гама от изолационни продукти. Тази изолация може да се намери в спални чували, завивки, юргани, връхни дрехи, ръкавици и обувки.

Известен със своята изключителна компетентност в този тип изолация, CLIMASHIELD е единственият голям производител на лека непрекъсната изолационна нишка в света.

Climashield APEX достига нови висоти в комбинации на тегло и топлинна ефективност. Разработено от кулминацията на повече от 25 години опит в производството, тази новаторска изолация е най-леката и най-ефективно термично непрекъсната изолационна спирала на пазара днес.

http://helikon-tex.com/materialy-robocze/logadoopisow/climashield.pnghttp://helikon-tex.com/materialy-robocze/logadoopisow/ykk.pnghttp://media.helikon-tex.com/i/logo/teflon.png

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Пончо Helikon-tex Swagman SWAGMAN ROLL Poncho DESERT NIGHT CAMO”