Разгъваема Химикалка Фенер Wuben Gecko E61 Best Folding EDC Pen Light 130 Лумена Black

160.00 лв.

SKU: E61 black Категории: ,

Описание

Wuben е китайска марка основана през 1981 г. в Шенжен, Китай като производител на LED компоненти, която се специализира в производството на висококачествени и надеждни фенерчета. WUBEN се грижи за всички демографски групи, независимо дали сте глобален ентусиаст на открито или водите по-градски начин на живот. През 2016 г. Wuben пуска първото си фенерче под собствената си марка, отбелязвайки влизането си на пазара на фенерчета от висок клас. Wuben печели няколко дизайнерски награди за своите фенерчета, включително наградата iF Design и наградата Red Dot Design. Мисията на Wuben е да насочим хората в тъмнината.

Фенерът химикалка Wuben Gecko E61 е многофункционален може да се използва за осветление, писане върху хартия и камък, счупване на прозореца или самозащита. Има уникален дизайн може да се отваря от 0° до 270° и да осветява като се върти на 360°. Фенерчето E61 EDC има три светлинни режима – висок, среден, слаб, червена и синя светлина и излъчва максимална мощност от 130 лумена. Функцията за интелигентна батерия може да ви напомни да заредите навреме. Захранва се от вградена 120mAh литиево-полимерна батерия с микро USB зареждане. 

Характеристики на Фенер Химикалка Wuben Gecko E61 Best Folding EDC Pen Light 130 Лумена Black

  • Лумена: 130 
  • Размери: ‎19.5 x 11.9 x 3.6 см
  • Батерия: 120mAh
  • Тегло: 270 гр
  • Водоустойчивост: IP66
  • 5 години гаранция

 

Видео

Допълнителна информация

Производител

Лумени

до 200 лумена

Батерии

AA/AAA

видео

https://www.youtube.com/watch?v=46Ygs_tOqeM&ab_channel=WUBENLightWorldwide

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Разгъваема Химикалка Фенер Wuben Gecko E61 Best Folding EDC Pen Light 130 Лумена Black”