Описание

Eдно нещо е сигурно: ще трябва остър нож, за да си свършите работата. Spyderco 204 Triangle Sharpmaker е точно това, което търсите. Дори и да не си ловец, трябват остри ножове в кухнята почти всеки ден. Толкова е просто да се изострят ножове у дома следвайки инструкциите в инструкцията и на DVD диска, включени в комплекта.
Този комплект включва чифт средно-песъчинки керамични камъни за агресивно заточване и чифт фини керамични камъни за професионален завършек. Фините камъните ще завършат вашите ножове. Използвайте камъните без всякакъв вид смазки.
Това точило ще усъвършенствате почти всичко. Камъните са триъгълни: за гладки ръбове с плоската страна и назъбени остриета с ръбове по ъглите. Камъните имат бразди за заточване на остри предмети като рибарски куки, дартс, и шила. Можете да поставите два камъка рамо до рамо, за да се направи benchstone. Представете всичките си инструменти с ръбове, за които ще свърши работата. Spyderco 204 ще го изостри. Включен набор от пръчки от месинг за защита на ръцете си,
за безопасност.
Целият комплект се събира в кутията изградена от основата и капака. Слотовете и отворите в основата държат камъните в определени ъгли: 30 градуса (15 на всеки ъгъл) или 40 градуса за ножове и 12.5 градуса за ножици. Опаковайте всичко и можете да заостряте остриета навсякъде.
Прочистете камъните чрез измиване с гъба и абразивен почистващ препарат, за да ги поддържат чисти и ги поставя в автоклава за допълнителна канализация.


Spyderco 204MF Tri-Angle Sharpmaker

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Триъгълно Точило Spyderco 204MF Tri-Angle Sharpmaker”