Описание

Немската силиконовата смазка Ballistol се използва за смазване и предпазване на части от каучук, пластмаси и метал. Силиконовия спрей Балистол е без вредни вещества, безопасен за околната среда, без хлорирани въглеводороди и CFS-и. Съдържа биологично разградими разтворители, безвреден за озоновия слой.
Употреба:
Разклати добре предпазващия спрей Балистол преди употреба. Да се използва само върху чисти повърхности. Пръскайте от около 25-30 см разстояние от третираните повърхности като нанасяте равномерно. Излишното количесто може да се отстрани. При необходимост може да повторите нанасянето без значение от изминалото време.
ВНИМАНИЕ!!!
Силиконовия спрей Balistol e силно запалим. Контейнерът е под налягане. Да се предпазва от пряка слънчева светлина и температура над 50°С. След изразходване на съдържанието да не се отваря със сила и да не се изгаря. Да не се пръска срещу пламък и нажежени предмети. Да не се пръска в очите. Да се пази от деца. Да се държи далече от източници на запалване. Да не се пуши при употреба.

 

 

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (3)

3 отзива за Силиконова смазка Ballistol спрей 200 ml

 1. 5 от 5

  Стоян Кръстев (потвърден клиент)

 2. 5 от 5

  Атанас Иванов

  Качествен !

 3. 5 от 5

  pete_angelov (потвърден клиент)

  Отличен продукт.


Добавяне на отзив