Удобните филтриращи бутилки на „CamelBak“

Ползи от филтриращи бутилки

Удобните филтриращи бутилки на „CamelBak“

„CamelBak“ e един от световните лидери в производството на филтриращи бутилки за вода, предназначени за ежедневна употреба. Компанията концентрира всичките си усилия в името на това да предостави чиста питейна вода на хората навсякъде по света. По тази причина и филтриращите бутилки на „CamelBak“ са толкова добри. Всеки компонент при тях е изработен с грижа за ефективността и чистотата, дори и самият корпус на продуктите. „CamelBak“ предлага голямо разнообразие от филтриращи бутилки, разработени с помощта на друг гигант в производството на пречистващи системи за вода – американската компания „LifeStraw“. „LifeStraw“ са

Ползи от филтриращи бутилки 1
Ползи от филтриращи бутилки – описание на компонентите

специалисти в създаването на едни от най-добрите филтри. „CamelBak“ и „LifeStraw“ заедно стоят зад филтриращи бутилки с компактен размер и доказана ефективност, подходящи за употреба както в ежедневието, така и сред природата. Водата при техните филтриращи бутилки преминава през двоен процес на пречистване – и бактериите, и химикали като оловото и хлорът изчезват от течността за отрицателно време. По този начин водата става не само безопасна за пиене, но и много по-вкусна, защото от нея са премахнати всички допълнителни примеси. Филтриращите бутилки на „CamelBak“ са изработени от лека рециклирана пластмаса, устойчива на излагане на слънце, внезапни удари и продължително пренасяне. Корпусът на филтриращите бутилки е снабден и с универсална капачка, която прави пиенето много по-лесно. При „CamelBak“ нищо не се разлива, не се чупи, не се разглобява случайно, а филтриращите бутилки се грижат качеството на водата винаги да бъде на високо ниво.

Мултифункционалните филтриращи бутилки на „Katadyn“

„Katadyn“ e огромна швейцарска компания, позната по целия свят със своите системи за пречистване на вода и различни приспособления за оцеляване сред дивата природа или на терена. В разнообразния асортимент на бранда особено внимание заслужават техните филтриращи бутилки, които са произведени от истински професионалисти. Не е случайно, че именно филтриращите бутилки и останалите системи за пречистване на

Ползи от филтриращи бутилки 2
Ползи от филтриращи бутилки – разликата след филтриране

„Katadyn“ са разпространени из целия свят, а мотото на компанията е, че тя поддържа живота навсякъде, при всякакви обстоятелства. Филтриращите бутилки от модела „Katadyn Hiker Pro“ имат забележителни характеристики. Те пречистват по един литър вода на минута с помощта на филтърен елемент, изработен от фибростъкло и обогатен с активен въглен. Този модел филтриращи бутилки са устойчиви на температурни промени и могат да пречистят до 750 литра.

Не по-малко впечатляващ е и моделът филтриращи бутилки „Katadyn BeFree Water Filtration System“. Това са филтриращи бутилки с комплексна мембрана от 0.1 микрона, която премахва всички нежелани примеси във водата, придавайки ѝ превъзходен вкус. Капацитетът на пречистване е цели 1000 литра, което означава, че веднъж доверявайки се на „Katadyn“, човек няма нужда да се тревожи повече за качеството на водата, която пие. Интересна подробност е и дизайнът на тези филтриращи бутилки, който е сгъваем. Колбата може да се събере до съвсем практични размери, когато не е пълна с вода, а поддръжката на пречистващата система е бърза, лесна и осъществима навсякъде.

Изберете филтър за вода, който е подходящ за Вас.

Мултифункционалните филтриращи бутилки на „Katadyn“

  • Ползи от филтриращи бутилки 3
    Ползи от филтриращи бутилки 3 - Разгледайте при нас

Споделете тази публикация