Пакет за оцеляване с филтри за пречистване на вода

Пакет за оцеляване - цена

Пакет за оцеляване с филтри за пречистване на вода

          Най-честият проблем, с който се сблъскват хората сред природата, е липсата на чиста питейна вода. Затова и всеки добър пакет за оцеляване е снабден с начин, по който хората да си я осигурят.

Пакет за оцеляване - цена 1
Пакет за оцеляване – цена без конкуренция

Най-практично и лесно това се случва с филтри, които неутрализират вредните организми във водата. Пакетът за оцеляване „T.A.S.K. Apocalypse Survival Kit“ на „Lansky“, както и пакетът за оцеляване „PREP SURVIVAL BAG“ на същия производител са оборудвани с технологията „LifeStraw“. Тя позволява на човек директно да пие от реки, езера или шишета за вода, защото е под формата на сламка с филтриращи мембрани. По този начин човек може да остане хидратиран, без да се притеснява за своето здраве. Подобна функция, но по друг начин, изпълняват и таблетките за пречистване на вода, включени в пакета за оцеляване „BCB CK050“. Самият пакет за оцеляване е водоустойчив, а таблетките неутрализират всички микроорганизми във водата, правейки я годна за пиене.

Удобен пакет за оцеляване

            Пакетът за оцеляване е нещо, което ще Ви придружава навсякъде и по всяко време. Предметите в него гарантират бърза и адекватна реакция при неблагоприятни обстоятелства и осигуряват повече безопасност по време на дълги преходи сред природата. Пакетът за оцеляване обаче е само една част от екипировката, нужна за подобни дейности, и затова той трябва да бъде практичен и удобен.

Пакет за оцеляване - цена 2
Пакет за оцеляване – цена на ниво, без компромис в качеството

Предметите във всеки добър пакет за оцеляване са мултифункционални, а размерът и обемът на самия пакет за оцеляване са съобразени с необходимостта от неговото пренасяне. Затова при избор на пакет за оцеляване винаги е добра идея да се информирате за неговото тегло и размери, за да знаете дали ще Ви бъде удобен. Тази информация, както и всичко друго, което е важно да знаете за продуктите, предлагани от „Arms-bg.com“, можете да намерите в описанията към тях. Ние от „Arms-bg.com“ сме на разположение, ако имате каквито и да е допълнителни въпроси.

Разгледайте нашите аксесоари за оцеляване.

Удобен пакет за оцеляване

Споделете тази публикация