Функции на лед фенерите с електрошок

Лед фенери с електрошок мнения

Функции на лед фенерите с електрошок

Лед фенерите с електрошок трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца. Запознаването с характеристиките на конкретния модел гарантира неговата правилна употреба. Използването им се препоръчва само в ситуации, които наистина го налагат.

Лед фенери с електрошок - мнения 1
Лед фенери с електрошок – мнения от нашите доволни клиенти

            Лед фенерите с електрошок предоставят цели два начина човек да предпази себе си и хората около него. Единият е чрез излъчването на силна концентрирана светлина. Насочването на лед фенерите с електрошок срещу нападател има разконцентриращ и объркващ ефект, тъй като светлината е много интензивна и в повечето пъти – напълно неочаквана. Лед фенерите с електрошок могат да се използват и като стандартни осветителни приспособления и в този смисъл са много полезни и в други ситуации. По-добрите модели лед фенери с електрошок позволяват адаптиране на количеството на излъчваната светлина, улеснявайки употребата им и с други цели.

            Основната функция на лед фенерите с електрошок е зашеметяването. Това се случва чрез изпращане на високо електрическо напрежение, което води до мускулни спазми, замаяност и загуба на равновесие. За да бъдат ефективни, лед фенерите с електрошок трябва да се използват в непосредствена близост до част от тялото, като най-добре е това да бъдат рамената или бедрата. Колкото по-дълго като време е зашеметяването, толкова по-дълготраен е и неговият резултат. Обикновено се препоръчва лед фенерите с електрошок да се използват в диапазон между 3 и 5 секунди, което е напълно достатъчно, за да обезвреди нападателя и да даде възможност на човек да избяга.

Лед фенери с електрошок - мнения 2
Лед фенери с електрошок – мнения за тяхната издръжливост

            Допълнителен плюс на лед фенерите с електрошок е и характерният за използването им звук, който самите устройства издават. Този звук е разпознаваем и често се оказва напълно достатъчен, за да осигури безопасността на всеки човек. Така в някои ситуации може да се избегне реалното използване на зашеметяващата функция на лед фенерите с електрошок.

Разгледайте колекцията ни от фенери за лов.

Споделете тази публикация