Качествени лед фенери с електрошок

Лед фенери с електрошок - цена

Качествени лед фенери с електрошок

На пазара има много предложения за лед фенери с електрошок, но при нас, в магазин „Arms-bg.com“, можете да намерите само най-добрите от тях. Пълно доверие заслужават лед фенерите с електрошок на компанията „MACE“, която произвежда и други различни инструменти за самозащита.

Лед фенери с електрошок - цена 1
Лед фенери с електрошок – цена, достойна за конкуренция

Лед фенерите с електрошок на „MACE“ имат компактен размер, изключително удобен за носене в чанта или джоб. Светлината, която излъчват, може да се регулира, като в зависимост от модела тя работи в няколко различни режима.

            Лед фенерите с електрошок на „SABRE“ също се справят чудесно в напрегнати ситуации. Те са изключително мощни, като в същото време са и лесни за употреба. Излъчват интензивна концентрирана светлина, която разконцентрира нападателя и прави по-лесно неговото отстраняване. Лед фенерите с електрошок на „SABRE“ са разнообразни като модели и имат достъпна цена, която ги прави подходящи за всеки човек.

Поддръжка на лед фенерите с електрошок

            Лед фенерите с електрошок работят с помощта на акумулаторна батерия. По тази причина основната поддръжка на тези устройства е тяхното регулярно зареждане. То трябва да се случва след всяка употреба или след дълги периоди, в които устройството не е използвано. Още при избора на конкретен модел човек може да получи информация за издръжливостта на батерията и така да знае колко често ще се налага тя да бъде зареждана.

За да сте сигурни, че Вашите лед фенери с електрошок винаги ще са на Ваше разположение, трябва да ги съхранявате и пренасяте безопасно и правилно. Като всеки уред, и при тях ударите, намокрянията и силната топлина са противопоказни и могат да се отразят на начина им на работа. Използването на калъф или кобур при всяко излизане навън ще намали вероятността устройствата да се повредят и ще гарантира тяхната ефикасност при нужда.

Изобилие от лед фенери с електрошок

Лед фенери с електрошок - цена 2
Лед фенери с електрошок – цена според модела

            Ако искате да имате свободата да избирате между най-добрите модели лед фенери с електрошок, заповядайте при нас. В „Arms-bg.com“ ще откриете всичко, от което имате нужда, за да се чувствате в безопасност навсякъде и по всяко време. Нашият богат асортимент включва разнообразни средства за самозащита, които не само са изключително качествени, но и са вече тествани от множеството ни доволни клиенти. Доверете се на опита и професионализма, когато става дума за Вашата собствена безопасност. Ние от „Arms-bg.com“ предлагаме само най-добрите продукти и не правим компромиси в нито едно отношение.

Разгледайте и нашите продукти от категорията спрейове за самозащита.

Поддръжка на лед фенерите с електрошок

Изобилие от лед фенери с електрошок

Споделете тази публикация