Лед фенери – цени според мощността

Качествени лед фенери - цени

Лед фенери – цени според мощността

            Повечето хора смятат, че при лед фенерите цените се определят въз основа на тяхната мощност. Затова и при характеристиките на повечето продукти се поставя акцент върху това колко лумена е светлинният поток на лед фенерите, цените на които варират. Това обаче не е съвсем така.

Качествени лед фенери - цени 1
Качествени лед фенери – цени без аналог на пазара

При лед фенерите цените наистина могат да се променят в зависимост от мощността на осветлението, но много важен фактор е и начинът, по който тази светлина бива излъчвана. Неща като опциите за промяна на посоката на лъча и далекобойност отличават едните модели от другите, когато става дума за лед фенери. Цените също показват колко допълнителни възможности има конкретният продукт. Затова и най-много модели има в категорията над 1000 лумена, но не при всички, включени в нея лед фенери, цените са подобни. Разликата се дължи на екстрите, които един или друг продукт притежава. Казано по друг начин, при лед фенерите цените не са показателни само за тяхната мощност, а и за останалите им възможности, които ги правят наистина качествени и практични за работа.

Лед фенери – цени според издръжливостта

            Независимо дали човек ги използва всеки ден, или само понякога, издръжливостта на батерията е сред ключовите характеристики на лед фенерите. Цените при по-мощни батерии съответно са и по-високи. Те могат да светят продължително време със сравнително голяма сила, което ги прави мултифункционални. Когато се говори за издръжливост на лед фенерите, цените обаче не се изчисляват само на база на възможностите на батерията.

Качествени лед фенери - цени 2
Качествени лед фенери – цени според функциите

Някои модели имат повече от един режим на работа, като принципът е много прост – колкото по-силно свети фенерчето, толкова по-бързо пада и неговата батерия. Затова при лед фенерите цените могат драстично да се различават, макар че характеристиките на батериите изглеждат сходни. При избор на лед фенери цените сами по себе си не дават достатъчна информация колко режима на работа има конкретният модел и каква е неговата издръжливост при всеки един от тях. Тази информация може да се намери в описанието на лед фенерите, цените на които могат да бъдат и много достъпни, ако човек пазарува в „Arms-bg.com“.

Разгледайте разнообразието от фенери за лов на нашия сайт.

Лед фенери – цени според издръжливостта

Споделете тази публикация