Лед фенери – цени според екстрите

Мощни лед фенери - цени

Лед фенери – цени според екстрите

            Наличието или отсъствието на определена екстра зависи от целта, за която е създаден конкретният продукт. При професионални лед фенери цените традиционно са по-високи, защото моделите имат много допълнителни функции и предлагат удобна работа в специфични ситуации.

Мощни лед фенери - цени 1
Мощни лед фенери – цени според функциите

Добър пример за лед фенери, цените на които отразяват многото им свойства, са продуктите от серията „Olight Marauder II“. Това са лед фенери, цените на които са в по-високия клас, но зад тях стои мощност от 14 000 лумена, индикатор за нивото на батерията, 800-метров концентриран далекобоен лъч и още много други изключителни свойства. При такива мощни лед фенери цените определено си заслужават.

Съществуват и лед фенери, цените на които са по-скоро в средния клас. Тези продукти са комбинация от характеристики. Те притежават някои специални свойства, но са по-достъпни и заради това – и по-разпространени. В другия край на ценовия диапазон стоят модели като „Fenix E09R“, които имат по-малко екстри, но вършат чудесна работа в ежедневието. При такива лед фенери цените са достъпни, защото самите продукти са предназначени за любителска употреба и при тях фокусът не е толкова върху възможностите, колкото върху удобството. Затова при избора на лед фенери цените често са само един от факторите, които влияят върху финалното решение.

Лед фенери – цени и информация

Мощни лед фенери - цени 2
Мощни лед фенери – цени според издръжливостта

            Ние от „Arms-bg.com“ знаем, че колкото повече информация има човек за лед фенерите, цените им и техните свойства, толкова по-лесно може да вземе правилното решение. Затова и асортиментът в нашия магазин е толкова богат. При всички видове лед фенери цените са придружени от изчерпателно описание на техническите характеристики, което помага в преценката кой е най-подходящият продукт. Нашият екип е на разположение по всяко време и за допълнителни въпроси относно лед фенерите, цените им и възможностите, с които разполагат. „Arms-bg.com“ предлага висококачествени продукти с атрактивни оферти, улесняващи избора на най-добрия за Вас лед фенер.

Разгледайте разнообразието от фенери за лов на нашия сайт.

Лед фенери – цени и информация

Споделете тази публикация