Сълзотворен спрей под формата на газ

Сълзотворен спрей - мнения

Сълзотворен спрей под формата на газ

            Използването на сълзотворен спрей под формата на газ притежава много предимства. Тези флакони са лесни за използване, защото притежават позната технология, която не се нуждае от допълнително разучаване.

Сълзотворен спрей - мнения 1
Сълзотворен спрей – мнения за различните видове

Всеки сълзотворен спрей под формата на газ има широк обхват на действие, тъй като активната съставка се разпръсква във въздуха под формата на много фини частици. Така се елиминира нуждата от прецизно насочване на флакона със сълзотворен спрей. При досег с очите или кожата този вид сълзотворен спрей предизвиква силно парене и дразнене, които неутрализират нападателя, защото са изключително интензивни. При използването на сълзотворен спрей под формата на газ е препоръчително разстоянието да не бъде много голямо, както и да се вземе предвид посоката на вятъра. Сълзотворен спрей под формата на газ може да бъде намерен в асортимента на всички доказани производители в сферата на самозащитата като „Fox Labs“, „Sabre“ и „Ballistol“.

Сълзотворен спрей под формата на гел

            Флаконите със сълзотворен спрей тип гел в момента са най-търсените и най-продаваните средства за самозащита. Те са изключително практични, имат малък обем, който ги прави лесни за пренасяне, и са повече от ефикасни. Всички производители на сълзотворен спрей тип гел посочват, че най-голямото му предимство е огромното разстояние, от което действа. Самият гел ефективно се задържа върху кожата, усилвайки въздействието си с всяка изминала секунда. При използването на флаконите със сълзотворен спрей тип гел няма значение дали човек е на открито, или на закрито, дали духа вятър, или не. Гелът позволява по-точно насочване срещу нападателя, без разпръскване настрани, което може да засегне други хора или животни в близост. Сълзотворен спрей тип гел предлага както „Umarex Walther“, така и световноизвестният бранд „Mace“.

Сълзотворен спрей - мнения 2
Сълзотворен спрей – мнения от доволни потребители

Сълзотворен спрей под формата на струя

            При сълзотворен спрей под формата на струя активните съставки са същите като при гела, но съдържанието е подобно на течност. Заради технологията на пръскане флаконите със сълзотворен спрей от този тип са изключително прецизни и достигат до нападателя, дори и той да е на известно разстояние. Използването им е бързо и ефикасно, но изисква повече точност при прицелването, затова се препоръчва този вид сълзотворен спрей да се разучи предварително в безопасни условия. Ефикасността му е безотказна – лютивите съставки въздействат върху кожата и очите както на животни, така и на хора. За сълзотворен спрей тип струя можете да се доверите на „Ballistol“, „Sabre“ или „Fox Labs“.

Разгледайте разнообразието от спрейове за самозащита на нашия сайт.

Сълзотворен спрей под формата на гел

Сълзотворен спрей под формата на струя

Споделете тази публикация