Сълзотворен спрей под формата на пяна

Сълзотворен спрей - цена

Сълзотворен спрей под формата на пяна

            Употребата на сълзотворен спрей във вид на пяна не се различава драстично от използването на другите видове флакони и има същото ефективно действие. Този вид защитен сълзотворен спрей създава балистична течна струя с голям обсег, която се превръща в пяна, щом достигне целта.

Сълзотворен спрей - цена 1
Сълзотворен спрей – цена според производителя

Заради ефекта, който пяната създава, нападателят не само бива обезвреден заради силно лютивия състав на продукта, но и е много лесен за разпознаване след това. Струята, изстрелвана целенасочено, има голяма сила, което гарантира, че продуктите могат да се използват успешно на голямо разстояние. Можете да изберете такъв тип сълзотворен спрей от асортимента на производители като „TW1000“ и „Sabre“.

Сълзотворен спрей от „Arms-bg.com“

            Използването на сълзотворен спрей е удобен и сигурен начин човек да подсигури собствената си безопасност. Всички продукти в тази категория имат малък обем и практичен дизайн, защото са предвидени да се пренасят лесно в джоба и така да са винаги под ръка. Друга обща характеристика на повечето средства за защита са разнообразните вградени механизми, които предпазват от случайното активиране на продукта. Така флаконът със сълзотворен спрей може съвсем спокойно да бъде закачен за колана или за чантата, без да съществува опасност от непреднамереното му използване.

Сълзотворен спрей - цена 2
Сълзотворен спрей – цена според състава

В асортимента на „Arms-bg.com“ ще откриете разнообразни спрейове за самозащита с различна концентрация на капсаицин, които с практичните си опаковки и светкавичното си действие могат да Ви осигурят спокойствие, без значение от обстоятелствата. Голяма част от нашия асортимент за самозащита е придружен от детайлна информация, описваща начина на използване на спрейовете, както и от видеа, които нагледно показват техния ефект. Разгледайте нашите атрактивни предложения, за да прецените кой вид продукт е най-подходящ за Вашето ежедневие.

Разгледайте разнообразието от спрейове за самозащита на нашия сайт.

Сълзотворен спрей от „Arms-bg.com“

Споделете тази публикация