Ловни фенери – цени на другите параметри

Ловни фенери - цени според вида

Ловни фенери – цени на другите параметри

            Голяма част от ловните фенери, цените на които са достъпни за повечето хора, имат сходни параметри по отношение на батерия и мощност.

Ловни фенери - цени според вида 1
Ловни фенери – цени според вида на фенера

Масовото производство в днешно време, както и засиленото търсене водят до уеднаквяване на базовите характеристики. Това означава, че при ловните фенери цените и разликите в тях идват въз основа на допълнителните параметри. Дължината на лъча и неговата интензивност са сред най-често проверяваните характеристики на ловните фенери. Цените в голяма степен зависят от тях. Пространството, което може да бъде осветено с помощта на един уред, позволява по-голяма свобода на придвижване и ловуване. Затова има значение дали лъчът достига до 10, 100 или 1000 метра. При ловните фенери цените отразяват и интензивността на осветлението. Тя се измерва в специфичната мерна единица, наречена кандела, и е препоръчително да бъде колкото се може по-висока при ловните фенери. Цените на моделите с по-интензивна светлина могат да бъдат в широк диапазон, но попадат в по-високия клас заради видимостта, която тези уреди осигуряват.

Ловни фенери – цени на екстрите

Ловни фенери - цени според вида 2
Ловни фенери – цени според вида и функциите

            Сензори, таймери и индикатори придружават всички модерни ловни фенери. Цените често зависят от броя и вида на екстрите, включени в конкретния продукт. Най-универсалните модели традиционно няма много допълнително добавени функции, но при по-специализираната техника последните са задължителни. Затова и има ловни фенери, цените на които са в толкова широк диапазон. Някои от тях сами показват нивото на батерията, докато при други ловни фенери цените отразяват възможностите им за по-продължителна работа на максимална яркост. В света на професионалните ловни фенери цените е нормално да бъдат по-високи, защото и самите продукти разполагат с множество допълнителни функции. Всички тези екстри обаче не са задължителни, за да говорим за качествени ловни фенери. Цените са само един индикатор, който зависи от много фактори и не може да покаже дали конкретният продукт е подходящ за една или друга дейност.

Разгледайте нашите предложения за лед фенери.

Ловни фенери – цени на екстрите

Споделете тази публикация