Кит за оцеляване „Max Fuchs“

Пълен кит за оцеляване

Кит за оцеляване „Max Fuchs“

            Китът за оцеляване на „Max Fuchs“ е така направен, че да се пренася лесно, да не заема много място и да е изключително практичен.

Пълен кит за оцеляване 1
Пълен кит за оцеляване при екстремни условия

Съдържанието му е сведено до най-необходимото, от което човек се нуждае, ако попадне в неприятна ситуации. В кита за оцеляване на „Max Fuchs“ ще откриете малък риболовен комплект, с който можете да си набавите храна при по-продължителен престой на открито, скалпел с мултифункционална употреба, магнезиева запалка и алуминиево фолио. Целият кит за оцеляване е увит в парашутно въже с карабинер, което също може да се използва по всевъзможни начини, ако се наложи. Този кит за оцеляване е страхотно допълнение към багажа при всяко излизане сред природата, независимо колко подготвен и сигурен се чувства човек.

Базов или комбиниран кит за оцеляване?

            Изборът на кит за оцеляване зависи от много фактори, най-важният сред които е къде и за колко време отива човек. При посещение на обекти, които са близо до населени места, базовият кит за оцеляване е напълно достатъчен. Ако става дума за лек преход сред природата и човек не тръгва сам, липсата на допълнителна подготовка може и да не се окаже проблем. При по-продължителни пътешествия обаче китът за оцеляване е препоръчително да бъде възможно най-изчерпателен. Същото важи и за пътувания при екстремни условия – при ниски температури или лошо време вероятността да възникнат проблеми значително се повишава. Ловуването в отдалечени места е пълно с предизвикателства от всякакъв характер, затова и съществуват модели кит за оцеляване, предназначени именно за ловците.

Пълен кит за оцеляване 2
Пълен кит за оцеляване в опасни ситуации

Казано по друг начин, изборът на кит за оцеляване е въпрос на лично предпочитание, но никога не е излишно човек да бъде добре подготвен.

Кит за оцеляване от „Arms-bg.com“

            „Arms-bg.com“ предлага на своите клиенти множество начини да се чувстват по-спокойни и по-защитени. В нашия асортимент ще откриете не само кит за оцеляване, но и системи за пречистване на вода, комплекти за готвене, аптечки и инструменти за оказване на първа помощ, множество видове компаси и разнообразни ножове, осветителни тела и екипировка. Продуктите, които предлагаме, имат високо качество и атрактивна цена. Независимо дали ще изберете готов кит за оцеляване, или ще подготвите собствен такъв, при нас в „Arms-bg.com“ ще откриете всичко, от което имате нужда, за да посрещнете предизвикателствата сред природата.

Научете повече за нашите аксесоари за оцеляване.

Базов или комбиниран кит за оцеляване?

Кит за оцеляване от „Arms-bg.com“

Споделете тази публикация