Дизайнът на бутилката с филтър за вода

Бутилка с филтър за вода - цена

Дизайнът на бутилката с филтър за вода

            Много хора не смятат, че дизайнът на бутилката с филтър за вода има някакво значение. Това обаче не е съвсем вярно, тъй като, когато става дума за безопасна хидратация сред природата, няма място за компромиси.

Бутилка с филтър за вода - цена 1
Бутилка с филтър за вода – цена за качествена такава

Ако вземем за пример размера на бутилката с филтър за вода, ще разберем, че нито е практично, нито е удобно за хората да пренасят със себе си множество тежки шишета. Бутилката с филтър за вода с по-малък размер е много по-лесна за използване. При нея филтрацията отнема минути, така че самото шише може да се пълни при всяка възможност. Част от дизайна на бутилката с филтър за вода е и въпрос на практичност. Самата пречистваща система е направена така, че да бъде компактна и да се събира в малък откъм размер съд. Много производители добавят към дизайна на бутилката с филтър за вода и аксесоари за по-лесно пренасяне и използване. Всичко това само увеличава предимствата на бутилката с филтър за вода и я превръща в най-подходящото решение за всяко излизане сред природата.

Бутилка с филтър за вода „Water To Go“

            „Water To Go“ имат наистина впечатляващ асортимент, когато става дума за бутилка с филтър за вода. Всеки модел на тяхната бутилка с филтър за вода е оборудван с многократно тестваната тройно пречистваща технология, но в същото време при „Water To Go“ продуктите се създават в различни серии.

Бутилка с филтър за вода - цена 2
Бутилка с филтър за вода – цена за Water To Go

Всяка серия има свои собствени особености, които не засягат толкова ефективността на бутилката с филтър за вода, колкото нейния дизайн. Серията „Active“ е предназначена за честа употреба. Бутилката с филтър за вода „Water To Go Active“ има вместимост от 750 мл и компактен дизайн. Друга серия пък включва бутилка с филтър за вода, направена от прозрачен материал, която позволява реално проследяване на процеса по пречистване. С обем от 500 мл и разнообразие от цветове тази бутилка с филтър за вода е много подходяща за излизания сред природата. Най-популярните модели на бутилката с филтър за вода на „Water To Go“ са тези, при които към продукта има добавен т.нар. „ръкав“. Това е цветната лента в горната част на бутилката с филтър за вода, която осигурява по-добър захват и улеснява използването ѝ дори с мокри ръце. При всяка бутилка с филтър за вода на „Water To Go“ действа тройна пречистваща технология, включваща активен въглен, механична филтрация и електропозитивна система, които осигуряват ефективно отстраняване на всякакви замърсители от течността.

Изберете подходящ филтър за вода според вашите нужди.

Бутилка с филтър за вода „Water To Go“

Споделете тази публикация