Системи с филтър за вода – цена и качество

Видове филтър за вода - цена

Системи с филтър за вода – цена и качество

            На пазара могат да бъдат открити разнообразни системи с филтър за вода. Цената им зависи от това колко на брой компонента включват и с какви функции разполагат.

Видове филтър за вода - цена 1
Видове филтър за вода – цена според вида на филтъра

Системите с филтър за вода, цената на които е по-ниска, обикновено пречистват по-малко количество течност, но не го правят по-качествено от тези в по-високия клас. Всъщност по отношение на качеството на филтъра за вода цената не е от толкова голямо значение. Различните модели имат свой собствен дизайн, но не и драстични разлики в самия филтър за вода. Цената им не отразява до каква степен пречистват течността, а по-скоро какъв е капацитетът им. Производители като „Sawyer“ и „Katadyn“ са сред водещите брандове при системите с филтър за вода. Цената на гравитационните такива, които се използват във вертикално положение, включва в себе си и високото качество на самата филтрация, което тези производители предлагат. В асортимента им могат да се открият и други видове филтър за вода, цената на които също е показател за чудесната им работа дори в трудни условия като походи сред природата.

Бутилки с филтър за вода – цена и удобство

Видове филтър за вода - цена 2
Видове филтър за вода – цена според пречиствателната способност

            Безспорно най-предпочитаният вид филтър за вода, цената на който е достъпна за всеки, е под формата на бутилка. Лесна за пренасяне и практична за употреба, тя може да се използва и сред природата, и в ежедневието. При бутилката с филтър за вода цената може да се различава според обема ѝ. Повечето шишета са около или под един литър, тъй като това е оптималният размер за редовна употреба. Самото пречистване отнема няколко минути, което прави наистина удобен филтъра за вода. Цената му се определя въз основа на това каква защита предлага срещу замърсителите като хлор, тежки метали, химикали и бактерии. Функционалността на филтъра за вода, цената му и техническите му характеристики е добре да знаят преди покупката, за да е наясно човек какви са възможностите на продукта, който си е избрал. Затова и ние от „Arms-bg.com“ предоставяме цялата нужна информация за филтъра за вода, цената му и начините за неговата поддръжка. Избираме да се доверим на производители от световна класа като „Katadyn“ и „Water To Go“, които имат свои собствени технологии, вложени във филтъра за вода. Цената на всички продукти в „Arms-bg.com“ е атрактивна и достъпна, а разнообразието от предложения при нас е огромно.

Изберете подходящ филтър за вода според вашите нужди.

Бутилки с филтър за вода – цена и удобство

Споделете тази публикация